Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Den Bosch bent u bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. Avital Schoonmaak verzorgt al meer dan 20 jaar schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten. Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u onder meer terecht voor interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Wij staan altijd garant voor een brandschoon eindresultaat.

Tot de klanten van ons schoonmaakbedrijf behoren onder meer tandartspraktijken, dokterspraktijken, kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Den Bosch en omgeving.

Professioneel schoonmaakbedrijf

Het is onze professionele aanpak waarmee wij ons onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven in Den Bosch en omstreken. Elke schoonmaakbeurt verloopt volgens een vaste procedure. Daarnaast is het werk van onze schoonmakers onderhevig aan strenge kwaliteitskeuringen en zorgvuldige inspecties. Avital Schoonmaak werkt alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Interieurschoonmaak Den Bosch

Avital Schoonmaak is expert op het gebied van interieurschoonmaak. Een opgeruimd interieur en schoon sanitair zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw personeel en is erg belangrijk voor de eerste indruk van klanten en bezoekers. Ons schoonmaakbedrijf zorgt voor alle schoonmaakmiddelen en desgewenst leveren wij eveneens de benodigde sanitaire producten.

Glasbewassing voor binnen en buiten

Onze glazenwassers verzorgen glasbewassing aan zowel de binnen- als de buitenzijde van uw gebouw. Voor de glasbewassing aan de buitenzijde maken wij gebruik van een ladder en wassen wij de ramen met de hand. Wanneer de ramen zich op een hoogte van meer dan 10 meter bevinden, zetten we een hoogwerker in of maken we gebruik van telescopische glasbewassing.

Gevelreiniging Den Bosch

Bij Avital Schoonmaak kunt u ook terecht voor professionele reiniging van uw gevel. Wij verwijderen onder meer aanslag van uitlaatgassen, graffiti, gevelverf of (restanten van) klimop. Voor de reiniging maken wij onder meer gebruik van osmose, stoomreiniging, chemische reiniging (alleen met natuurlijk afbreekbare producten) en hogedrukreiniging.

Vloeronderhoud

Wij zijn ook uw aangewezen schoonmaakbedrijf voor onderhoud aan linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Voor elke vloer bieden wij de juiste behandelingswijze. Door uw vloer regelmatig te onderhouden, blijft deze in topconditie.

Uw schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Heeft u vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076 5152225 of door ons contactformulier in te vullen. Wij informeren u graag over onze schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven in Den Bosch en omstreken.