Als schoonmaakbedrijf krijgt  Avital veel vragen omtrent COVID-19  (Coronavirus ).
Wij nemen de situatie zeer serieus en treffen  alle noodzakelijke maatregelen. Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Dat doen we door u door te verwijzen naar de officiële instanties als het gaat om de te volgen richtlijnen en adviezen (link naar website RIVM) maar vooral over de te nemen maatregelen omtrent hygiëne op de werkvloer.

Algemene Informatie

Informatie over hygiëne, preventie en bestrijding

Aanvullende maatregelen i.v.m. het Corinavirus

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op onze dienstverlening. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. Daarom hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM staan hierin centraal. Direct hand-op-handcontact wordt daarom vermeden. De medewerkers van Avital Schoonmaakbedrijf zullen het  object zowel, indien nodig, met een mondkapje maar zeker met hygiënische handschoenen betreden. 

Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen:
  1. Wij blijven onze schoonmaakwerkzaamheden, zoals u van Avital schoonmaakbedrijf gewend bent, zorgvuldig uitvoeren.
  2. In de schoon te maken ruimte houden we de door het RIVM opgelegde maatregelen aan. 
  3. Overeenkomsten worden waar mogelijk op afstand digitaal ondertekend.
  4. Ons kantoor zal tot nader order niet opengesteld zijn voor bezoekers.
  5. Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon langer is, en dat we minder snel reageren op mail of whatsapp-berichten.
Met deze maatregelen proberen  we de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze teamleden en het continueren en op peil houden van onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Wij vertrouwen erop om op deze manier met minimale nadelige gevolgen voor onze opdrachtgevers bij te kunnen dragen aan het inperken van het Coronavirus en rekenen op uw begrip.

Tip, elke dag 2x DAS schoonmaak
Directe Aanraking Sfeer (DAS) twee keer dag schoonmaken met disposable doeken. Dit geldt o.a. voor lichtschakelaars, afstandsbedieningen, deurklinken, handgrepen, deurbel, trapleuning, sleutels, handgreep keukenkastjes, oven, vaatwasser, wasmachine, mobiele telefoon, tablet, autostuur, koppelingspook, etc.