class="wrapper"

Schoonmaakbedrijf Avital heeft een landelijke dekking, maar focust zich vooral regionaal met haar schoonmaakwerk. Zo bedienen wij meerdere bedrijven in Noord-Brabant, waaronder in Eindhoven. Wij zijn actief als schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor onder andere Fulturon en KN Filters. Avital is trots op haar partners en werkzaamheden! Bent u ook opzoek naar de beste schoonmaakpartner? Neem contact op met Avital. Onze professionals staan u graag te woord. Samen kijken we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven inschakelen

Niets is zo fijn als de dag starten op een schoon en fris kantoor. Het is niet alleen hygiënisch, maar het draagt ook nog eens bij aan uw productiviteit. Avital helpt diverse bedrijven bij het schoon maken én het schoonhouden van hun werkomgeving. Of het nu gaat om het schoonmaken van werkplekken, het toilet of de lunchruimte: Avital neemt het graag uit handen. Wilt u de buitenkant van het kantoorpand eens goed schoonmaken? Voor de meeste mensen is dit een lastige klus. Daarnaast heeft u waarschijnlijk niet de juiste apparatuur om dit op de juiste manier te doen. Avital heeft de juiste benodigdheden om de glasbewassing van uw pand te verzorgen. Zowel aan de binnen- als de buitenkant van het pand.

Glazen wassen hoort bij periodieke schoonmaak

Avital staat voor kwaliteit

Avital schoonmaak staat simpelweg voor kwaliteit. We hanteren hoge kwaliteitsnormen, waar we regelmatig controles op uitvoeren. Onze overeenkomsten zijn daarbij flexibel in te vullen, zodat u een schoonmaakbedrijf uit Eindhoven heeft die helemaal aan uw wensen voldoet. Bij ons hoeft u geen vast contract af te sluiten. De contracten en werktijden worden in overleg met u bepaald.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Glazenwasser en gevelreiniging in Eindhoven: expert in professionele reiniging

Bij Avital zijn we expert op het gebied van professionele reiniging en schoonmaak. Dit omvat het schoonmaken van kantoren, winkels, zorginstellingen of appartementencomplexen. Elke type pand heeft weer een andere aanpak nodig. Niet alle plekken in een gebouw zijn gemakkelijk te bereiken. Wilt u de glazen aan de buitenkant van uw bedrijfspand schoonmaken? Avital heeft de juiste uitrusting om dit op een veilige manier aan te pakken. We doen dit zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de ramen. De specialisten van Avital weten hoe ze dit moeten aanpakken. Tevens zorgt ons schoonmaakbedrijf uit Eindhoven ervoor dat alle benodigdheden, zoals schoonmaakmiddelen, aanwezig zijn.

Een betrouwbare partner

Avital staat naast perfecte schoonmaak ook voor betrouwbaarheid. Wij staan niet alleen volledig achter ons product maar ook achter onze mensen. Bij Avital vindt u het beste personeel. Alle medewerkers van het schoonmaakbedrijf Eindhoven hebben een eigen specialisme. Zo ontstaat er een diversiteit aan schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit. Tevens werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke, duurzame en biologisch afbreekbare producten. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden goed voor u, onze werknemers en de omgeving te zorgen.

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Lees dan verder

Schoonmaakbedrijf in Beste, Veldhoven en Geldrop

Wij van Avital zijn natuurlijk niet alleen in de omgeving van Breda en Eindhoven actief, wij werken door heel Noord-Brabant. Zo kunt u onze schoonmakers vinden en inhuren in Beste, Veldhoven, Geldrop, Etten-Leur, Bergen op Zoom en meer. 

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf uit Eindhoven? Bij Avital bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor onder andere interieurschoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing en het reinigen van de gevel. Heeft u aanvullende wensen? Laat het ons weten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Vul het onderstaande contactformulier in of bel ons op 076-515 2225. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring