Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Schoonmaakbedrijf Avital heeft een landelijke dekking, maar focust zich vooral op de regio Noord-Brabant met haar schoonmaakwerk. Wij zijn actief als schoonmaakbedrijf in Eindhoven voor onder andere Fulturon en KN Filters. Avital is trots op haar partners en werkzaamheden!

kantoor

Diverse branches

Wij leveren onze schoonmaakdiensten aan diverse branches en snappen hoe belangrijk een schone en frisse omgeving is. We verzorgen al meer dan 20 jaar schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten. Bij ons schoonmaakbedrijf kun je onder meer terecht voor:

Wij staan altijd garant voor een brandschoon eindresultaat! De klantenkring van ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven bestaat uit bedrijven uit verschillende branches; medische praktijken, , kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Eindhoven en omgeving.

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven inschakelen

Niets is zo fijn als de dag starten op een schoon en fris kantoor. Het is niet alleen hygiënisch, maar het draagt ook nog eens bij aan de productiviteit. Avital helpt diverse bedrijven bij het schoon maken én het schoonhouden van hun werkomgeving. Of het nu gaat om het schoonmaken van werkplekken, het toilet of de lunchruimte: Avital neemt het graag uit handen. Wil je de buitenkant van het kantoorpand eens goed schoonmaken? Ook daar helpen we je graag mee.

kantoor

Bouwschoonmaak in Eindhoven

Flexibiliteit en geleverde kwaliteit zijn de belangrijkste punten als het gaat om samenwerking met Avital. Dit geldt ook voor onze bouwschoonmaak. In dit werkveld komt het regelmatig voor dat deadlines worden verschoven, onderaannemers te laat klaar zijn met hun werkzaamheden en de oplevering dus later plaatsvindt. Wij zorgen er bij Avital voor dat we ons aanpassen aan de situatie en werken intensief samen met de opdrachtgever toe naar de oplevering.

Maak een milieuvriendelijke keuze

Avital Schoonmaak werkt alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.  Wij zijn expert op het gebied van bouwschoonmaak, interieur-schoonmaak en glazenwassen in Eindhoven Een opgeruimd interieur en schoon sanitair zorgen voor een prettige werkomgeving voor jouw personeel en is erg belangrijk voor de eerste indruk van klanten en bezoekers. Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven zorgt voor alle schoonmaakmiddelen en desgewenst leveren wij eveneens de benodigde sanitaire producten.

Waarom Avital?

Avital Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaak vak. Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plekken. Daarnaast snappen we dat flexibiliteit nodig is. Wanneer je de schoonmaak door Avital laat uitvoeren, kun je rekenen op flexibiliteit en kwaliteit. Dit zijn namelijk belangrijke punten als het gaat om samenwerking met ons. Maar dit zijn niet de enige redenen waarom je bij Avital moet zijn:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers
  • Een zelfstandig team met verschillende specialisaties
  • Middelgrote organisatie, waardoor we transparant en flexibel zijn
  • Vaste prijsafspraken, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan
  • Milieubewust: we werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

Werken bij Avital Schoonmaak

Ben je op zoek naar schoonmaak vacatures in omgeving Eindhoven? Kom werken bij Avital! Onze collega’s zijn de basis van ons succes, kwaliteit en professionaliteit. Daarom krijgt iedere nieuwe medewerker binnen Avital een vakopleiding en de nodige begeleiding om tot een bekwaam schoonmaker/ster geschoold te worden.

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven? Of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan eenvoudig contact op met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076-515 2225 of door het contactformulier in te vullen. Wij informeren je graag over onze schoonmaakwerkzaamheden.

Informatie aanvragen