Glasbewassing Breda

Glasbewassing is het reinigen van jouw ramen. Glas zien wij bij Avital als het visitekaartje ook naar van jouw uw organisatie. Glas moet dus ‘stralen’. Dat vraagt om professionele kennis omdat elk gebouw anders is.

Onze diensten

Wat is glasbewassing?

Onze gecertificeerde glazenwassers en omstreken reinigen jouw ramen streeploos, zodat het zicht beter wordt en er meer licht naar binnen komt. Natuurlijk nemen we ook het kozijnwerk mee en informeren wij je over de staat van onderhoud. Avital schoonmaak helpt je bij glasbewassing in Breda en omstreken!

Afhankelijk van jouw uw situatie werken we op traditionele wijze (met een ladder, een inwasser, een trekker en een spons) of in speciale situaties met een hoogwerker of telescoopsteel met gedemineraliseerd water (osmose) dat zorgt voor een streeploos resultaat.

Professioneel bedrijf in glasbewassing uit Breda

Dit zijn de redenen waarom je bij Avital moet zijn:

  • Met meer dan 27 jaar ervaring werken we met een team van zelfstandige gecertificeerde glazenwassers voor veel trouwe en tevreden klanten (groot en klein) in allerlei branches.
  • Avital stelt hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers.
  • Wij werken met vast toegewezen professionele glazenwassers, waardoor u niet met personeelswisselingen te maken krijgt.
  • Onze organisatie is middelgroot waardoor we transparant en flexibel zijn.
  • De medewerkers van Avital zijn 7 dagen per week/24 uur per dag beschikbaar.
  • Vaste prijsafspraken zorgen niet voor verrassingen achteraf.
  • Avital houdt van het milieu en werkt daarom met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen tijdens glasbewassing.

Offerte op maat

Ben je benieuwd naar de kosten van glasbewassing van jouw object? Bij Avital ontvang je een gedetailleerde en realistische offerte van de schoon te maken locatie. Als opdrachtgever krijg je hierdoor goed inzicht in de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden en kun je hier zelf eventuele aanpassingen op doen.

Glazenwasser in Breda en omstreken

Heb je veel of hoge ramen die zo nu en dan een wasbeurt verdienen? Geef deze klus dan uit handen! Avital helpt je de glazen en kozijnen schoon achter te laten. Voor de glasbewassing van jouw ramen zijn wij actief in Breda en omstreken (Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Galder, Rijsbergen, Etten-Leur).

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.

Informatie aanvragen