Glasbewassing is het reinigen van uw ramen. Glas zien wij bij Avital als het visitekaartje van uw organisatie. Glas moet dus ‘stralen’. Dat vraagt om professionele kennis omdat elk gebouw anders is. Onze gecertificeerde glazenwassers en omstreken reinigen uw ramen streeploos zodat het zicht beter wordt en er meer licht naar binnen komt. Natuurlijk nemen we ook het kozijnwerk mee en informeren wij u over de staat van onderhoud.

Afhankelijk van uw situatie werken we op traditionele wijze (met een ladder, een inwasser, een trekker en een spons) of in speciale situaties met een hoogwerker of telescoopsteel met gedemineraliseerd water (osmose) dat zorgt voor een streeploos resultaat.   

Professonieel bedrijf in glasbewassing

Dit zijn de redenen waarom u bij Avital moeten zijn:

  • Met meer dan 20 jaar ervaring werken we met een team van zelfstandige gecertificeerde glazenwassers voor veel trouwe en tevreden klanten (groot en klein) in allerlei branches.
  • Avital stelt hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers.
  • Wij werken met vast toegewezen professionele glazenwassers, waardoor u niet met personeelswisselingen te maken krijgt.
  • Onze organisatie is middelgroot waardoor we transparant en flexibel zijn.
  • 7 dagen per week/ 24 uur per zijn de medewerkers van Avital operationeel.
  • Vaste prijsafspraken zorgen niet voor verrassingen achteraf.
  • Avital houdt van het milieu en werkt daarom met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Onze locaties

Avital is gevestigd in Breda, maar werkt ook voor opdrachtgevers in Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Hazeldonk, Moerdijk, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Bel ons ook gerust voor andere locaties in Nederland.

Glasbewassing in Breda en omstreken

Heeft u veel of hoge ramen die zo nu en dan een wasbeurt verdienen? Geef deze klus dan uit handen! Avital staat u graag tot dienst om uw glazen en kozijnen schoon achter te laten. Wij zijn actief in Breda en omstreken (Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Galder, Rijsbergen, Etten-Leur). Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 076-515 2225.

Voorbeelden glasbewassing

Als schoonmaakbedrijf krijgt  Avital veel vragen omtrent COVID-19  (Coronavirus )


Wij nemen de situatie zeer serieus en treffen 
alle noodzakelijke maatregelen. Via deze link houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.In deze coronatijd is hygiëne belangrijker dan ooit. Of uw personeel nu op kantoor of thuis werkt. Juist in deze tijd wilt u een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar manieren om onze klanten te helpen.
Op dit moment is er een enorm grote vraag naar handalcoholgel. Veel leveranciers kunnen niet meer leveren. Gelukkig hebben wij voor u een ruime voorraad handalcoholgel kunnen bemachtigen. Een uiterst veilige frisse handgel met minimaal 80% alcohol in handige 250 ml. flacons met pomp; werkt langdurig, droogt snel, plakt niet en kan ook op gevoelige huid worden gebruikt.

Voor informatie over deze handgel en andere hygiënische en bacteriële beschermingsproducten voor uw veiligheid, lees verder …