Glazenwasser

Bent u op zoek naar een professionele glazenwasser? Dan bent u bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. We staan bij onze klanten bekend om onze professionele en grondige aanpak. Hierbij dragen wij niet alleen zorg voor uw gebouw, maar ook voor de omgeving daaromheen. Wij maken daarom enkel gebruik van milieuvriendelijke en afbreekbare producten. Hieronder leest u wat onze glazenwasser zoal voor u kan betekenen.

Onze diensten

Uw glazenwasser

Zijn de ramen van uw bedrijfspand, wooncomplex of zorginstelling toe aan een schoonmaakbeurt? Onze glazenwasser helpt u hiermee. Voor de meeste mensen is het schoonmaken van de ramen een tijdrovende en soms lastige klus. Vooral als het gaat om hooggelegen ramen. Bij Avital hebben we de juiste uitrusting om deze klus op de juiste manier aan te pakken. In veel situaties werken we met een ladder, maar in sommige situaties is er meer nodig. In dat geval werken we met een hoogwerker of een telescoopsteel.

Glas is het visitekaartje van uw organisatie

Schone ramen en gevels doen veel voor de uitstraling van een gebouw. Een pand met allemaal vlekken en strepen op het glas ziet er natuurlijk niet representatief uit. Zonde, want het glas is het visitekaartje van uw organisatie. Het is namelijk het eerste wat voorbijgangers zien. Om glas te laten stralen heeft het professionele reiniging nodig. Avital helpt u hier graag mee! Onze glazenwasser maakt zowel de binnenkant als de buitenkant van uw ramen schoon.

Een betrouwbare partner

Avital is een professioneel schoonmaakbedrijf dat hoge eisen stelt aan schoonmaakwerk. We zijn pas tevreden als alles écht helemaal schoon is. Onze werkwijze is flexibel. U bepaalt zelf op welke dag en op welke tijd wij bij u komen schoonmaken. Of dat nu aan het begin of aan het einde van de dag is, wij zorgen ervoor dat alles straks weer blinkt. Daarnaast is het bij ons niet nodig om een vast contract af te sluiten. Dit mag natuurlijk wel, maar alleen als u dat zelf wilt. Hierin bieden wij u alle vrijheid.

Glazen wassen hoort bij periodieke schoonmaak

Offerte op maat

Heeft u ramen die wel een goede reinigingsbeurt kunnen gebruiken? Vraag direct een offerte. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ervaren specialisten

Bij het uitvoeren van glasbewassing en gevelreiniging komt meer kijken dan regulier schoonmaakwerk. De specialisten van Avital hebben hiervoor de juiste kennis en ervaring. Daarnaast beschikking we over de juiste gereedschappen en middelen om dit uit te voeren. Dit is bij elk type pand weer anders. Onze specialisten weten hier raad mee! Zo kunt u zich bezighouden met uw bedrijf en verzorgen wij het schoonmaakwerk voor u. Wij staan dan ook niet alleen voor de diensten die wij leveren, maar ook voor onze mensen. Elke medewerker van Avital heeft zijn eigen specialisme. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.

Informatie aanvragen