Over Avital

Avital is begonnen als een klein regionaal schoonmaakbedrijf. De groei kwam door mond op mond reclame en is op de dag van vandaag nog steeds een van de kernwaardes van het bedrijf: Groei door leveren van kwaliteit.

Kwaliteit:

Kwaliteit is voor Avital heel normaal. Daar waar bedrijven hele boeken schrijven over kwaliteituitvoering  en beleving hiervan is het voor Avital geen issue. Kwaliteit staat voor ons voorop.

Partner:

Wij willen uw partner zijn bij het schoonmaken en schoonhouden van kantoren, scholen, vastgoed, gezondheidszorg, industriële omgevingen en bouwplaatsen.

Korte Lijnen:

Avital is een bedrijf met zeer korte lijnen. De directie en objectleiding is direct door u te benaderen.

Afspraken:

Het nakomen van afspraken begint natuurlijk met het inventariseren van uw wensen. Wij maken een passend voorstel op basis van jarenlange expertise en rekening houden met uw budget.

Bij ons is afspraak altijd afspraak. Niet alleen bij het offertetraject maar ook bij opstart en de gehele contractperiode.

Medewerkers:

Het onderscheid tussen Avital en andere bedrijven is vooral dat wij niet alleen een partner voor u willen zijn maar ook voor onze medewerkers.

Zij krijgen de aandacht die ze verdienen. Avital beseft iedere dag dat de medewerkers de spil zijn van de organisatie. Iedere werknemer van Avital krijgt opleidingen die past bij de functie.


Wij investeren fors op begeleiding en scoren daardoor zeer goed bij de klant- en medewerkers-tevredenheid onderzoeken.

Werkgebied:

Onze werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit Breda. Ons werkgebied is hoofdzakelijk het zuiden van het land. Door gunningen hebben we ook werkzaamheden in de provincies Utrecht en Gelderland.

Als schoonmaakbedrijf krijgt  Avital veel vragen omtrent COVID-19  (Coronavirus )


Wij nemen de situatie zeer serieus en treffen 
alle noodzakelijke maatregelen. Via deze link houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.In deze coronatijd is hygiëne belangrijker dan ooit. Of uw personeel nu op kantoor of thuis werkt. Juist in deze tijd wilt u een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar manieren om onze klanten te helpen.
Op dit moment is er een enorm grote vraag naar handalcoholgel. Veel leveranciers kunnen niet meer leveren. Gelukkig hebben wij voor u een ruime voorraad handalcoholgel kunnen bemachtigen. Een uiterst veilige frisse handgel met minimaal 80% alcohol in handige 250 ml. flacons met pomp; werkt langdurig, droogt snel, plakt niet en kan ook op gevoelige huid worden gebruikt.

Voor informatie over deze handgel en andere hygiënische en bacteriële beschermingsproducten voor uw veiligheid, lees verder …