class="wrapper"

Over Avital

Avital is begonnen als een klein regionaal schoonmaakbedrijf. De groei kwam door mond op mond reclame en is op de dag van vandaag nog steeds een van de kernwaardes van het bedrijf: Groei door leveren van kwaliteit.

Kwaliteit:

Kwaliteit is voor Avital heel normaal. Daar waar bedrijven hele boeken schrijven over kwaliteituitvoering  en beleving hiervan is het voor Avital geen issue. Kwaliteit staat voor ons voorop.

Partner:

Wij willen uw partner zijn bij het schoonmaken en schoonhouden van kantoren, scholen, vastgoed, gezondheidszorg, industriële omgevingen en bouwplaatsen.

Korte Lijnen:

Avital is een bedrijf met zeer korte lijnen. De directie en objectleiding is direct door u te benaderen.

Afspraken:

Het nakomen van afspraken begint natuurlijk met het inventariseren van uw wensen. Wij maken een passend voorstel op basis van jarenlange expertise en rekening houden met uw budget.

Bij ons is afspraak altijd afspraak. Niet alleen bij het offertetraject maar ook bij opstart en de gehele contractperiode.

Medewerkers:

Het onderscheid tussen Avital en andere bedrijven is vooral dat wij niet alleen een partner voor u willen zijn maar ook voor onze medewerkers.

Zij krijgen de aandacht die ze verdienen. Avital beseft iedere dag dat de medewerkers de spil zijn van de organisatie. Iedere werknemer van Avital krijgt opleidingen die past bij de functie.


Wij investeren fors op begeleiding en scoren daardoor zeer goed bij de klant- en medewerkers-tevredenheid onderzoeken.

Werkgebied:

Onze werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit Breda. Ons werkgebied is hoofdzakelijk het zuiden van het land in de omstreken van Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Bosch, TilburgEindhoven, Hazeldonk, Oss en Waalwijk. Door gunningen hebben we ook werkzaamheden in de provincies Utrecht en Gelderland.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring