class="wrapper"

Schoonmaakbedrijf Avital heeft een landelijke dekking, maar focust zich vooral regionaal met haar schoonmaakwerk. Zo bedienen wij meerdere bedrijven in Noord-Brabant, waaronder in Etten-Leur. Wij zijn actief als schoonmaakbedrijf in Etten-Leur voor diverse bedrijven. Avital is trots op haar partners en werkzaamheden! Bent u ook opzoek naar de beste schoonmaakpartner? Neem contact op met Avital. Onze professionals staan u graag te woord. Samen kijken we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Professioneel schoonmaakbedrijf Etten-Leur

Avital schoonmaak staat simpelweg voor kwaliteit. We hanteren hoge kwaliteitsnormen, waar we regelmatig controles op uitvoeren. Onze overeenkomsten zijn daarbij flexibel in te vullen, zodat u een schoonmaakbedrijf uit Etten-Leur heeft die helemaal aan uw wensen voldoet. Bij ons hoeft u geen vast contract af te sluiten. De contracten en werktijden worden in overleg met u bepaald. Avital staat naast perfecte schoonmaak ook voor betrouwbaarheid. Wij staan niet alleen volledig achter ons product maar ook achter onze mensen.

Glazen wassen tips van een professional

Een frisse kantooromgeving

‘s Ochtends de dag beginnen op een schoon kantoor: wie vindt het niet fijn? Naast dat het hygiënisch is, is werken in een schone kantooromgeving simpelweg ook gewoon veel prettig. We kunnen ons voorstellen dat u niet altijd de tijd en zin heeft om dit schoonmaakwerk zelf te doen. Een doekje over de tafel halen is misschien niet zoveel gevraagd, maar denk ook eens aan het schoonmaken van de (buitenkant) van de ramen. Dit is voor veel mensen een lastige klus omdat ze hiervoor niet de juiste uitrusting hebben. Daarnaast is het ook nog een relatief lastige klus. U doet dit soort schoonmaakwerkzaamheden dan ook niet elke dag, daarom is het goed om te weten dat wij dit wél elke dag doen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Gevelreiniging, glazenwasser en meer in Etten-Leur

Bij Avital vindt u het beste personeel. Alle medewerkers van het schoonmaakbedrijf Etten-Leur hebben een eigen specialisme. Zo ontstaat er een diversiteit aan schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit. U kunt bij Avital schoonmaak terecht voor onder andere interieurschoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing en het reinigen van de gevel. Heeft u aanvullende wensen? Laat het ons weten. Ook goed om te weten: wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke, duurzame en biologisch afbreekbare producten. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden goed voor u, onze werknemers en de omgeving te zorgen.

Een schoonmaakbedrijf nabij Hoeven en Oudenbosch

Als schoonmaakbedrijf zijn wij van Avital natuurlijk niet alleen actief in Breda. Wij werken door heel Noord-Brabant. Zo kunt u ons schoonmaakbedrijf in Hoeven, Oudenbosch, Moerdijk, Hazeldonk en nog veel meer locaties vinden. Waar in Brabant u zich ook bevindt, wij komen de schoonmaakklus graag voor u klaren.

We helpen u graag

Bent u benieuwd waar we u mee kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Dit doet u eenvoudig via het onderstaande contactformulier. Of bel ons op 076-515 2225. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring