class="wrapper"

Wij van Avital zijn professionals in het schoonmaken in de bouw, een specialisme waarop we onze volledig focus hebben gelegd naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Met trots mogen we zeggen dat we al voor vele gerenommeerde grote bouwondernemingen de opleveringsschoonmaak hebben mogen uitvoeren.

De voordelen van werken met Avital in de bouw

Flexibiliteit en geleverde kwaliteit zijn de belangrijkste punten als het gaat om de samenwerking met Avital in de bouw. Deadlines worden verschoven, onderaannemers zijn te laat klaar hun werkzaamheden en uiteindelijk moet de oplevering gaan plaatsvinden. Avital zorgt er voor dat wij ons aanpassen aan de situatie en werken intensief samen met de opdrachtgever toe naar de oplevering.

Geen opdracht is te kleine of te groot voor Avital als het gaat om opleveringsschoonmaken in de bouw. Van de kleinere kantoren tot volledige distributiecentra van wel 140.000 m2, we hebben alles al gedaan en tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij kunnen op verzoek referenties aan u doorgeven.

Op-maat offerte

Avital zorgt voor een gedetailleerde en realistische offerte van de op te leveren locatie. De opdrachtgever krijgt hierdoor goed inzicht in de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden en kan hier zelf vooraf ook tot in detail eventueel aanpassing op doen.

In iedere offerte specificeren we de inzet van de machines. Vegen en stofzuigen we de vloeren? Of gaan we ook schrobben en opzuigen? Door deze specificatie kan de opdrachtgever exact zien welke kosten gemaakt worden en hierin een beslissing nemen. Voor deze werkzaamheden zetten wij de professionele machines in van Tennant, de marktleider op dit gebied.

Wij komen uw opleveringsschoonmaak graag uitvoeren

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren en flexibele partner voor uw bouwschoonmaak, neem dan contact met ons op. Wij komen graag uw locatie bezoeken om uw wensen in kaart te kunnen brengen. Avital heeft een landelijke dekking.

Neem contact met ons op

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring