Opleveringsschoonmaak nodig?

Bij oplevering van een nieuw pand komt vaak opleveringsschoonmaak kijken. Tijdens deze schoonmaak zetten onze specialisten de puntjes op de ‘i’ om het nieuwe pand gereed voor gebruik te maken. Bij Avital zijn we gespecialiseerd in opleveringsschoonmaak en werken we met ervaren professionals.

Onze diensten

Wat is opleveringsschoonmaak?

Opleveringsschoonmaak is vaak gewenst na het bouwen van een nieuw pand, het renoveren van een pand, maar ook na een verhuizing. Vóórdat je een (nieuw) pand in gebruik kunt nemen, moeten er verschillende werkzaamheden worden verricht. Een opleveringsschoonmaak omvat veel van die werkzaamheden en neemt dan ook veel zorgen weg. We kunnen ons bij Avital namelijk goed voorstellen dat je zelf liever niet bezig bent met het ruimen van bouwvuil, het verwijderen van bouwstof, verf- en kitresten, cementsluiers, etc.

Opleveringsschoonmaak bij Avital

Wanneer je een opleveringsschoonmaak door Avital laat uitvoeren, kun je rekenen op flexibiliteit en kwaliteit. Dit zijn namelijk belangrijke punten als het gaat om samenwerking met ons. Maar dit zijn niet de enige redenen waarom je bij Avital moet zijn:

  • Meer dan 27 jaar ervaring
  • Hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers
  • Een zelfstandig team met verschillende specialisaties
  • Middelgrote organisatie, waardoor we transparant en flexibel zijn
  • Vaste prijsafspraken, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan
  • Milieubewust: we werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen
Opleveringsschoonmaak

Offerte op maat

Bij Avital zorgen we in ieder project voor een gedetailleerde en realistische offerte van de op te leveren locatie. Hierdoor krijg je als opdrachtgever een duidelijk inzicht in de werkzaamheden die we uit gaan voeren en kun je hier tot in detail eventuele aanpassingen op doen.

Wil je weten wat de kosten van een opleveringsschoonmaak zijn en wat hier precies bij inbegrepen is? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen. Onze medewerkers weten precies wat er bij een opleveringsschoonmaak komt kijken en brengen graag de kosten voor je in kaart.

Laat jouw opleveringsschoonmaak uitvoeren door Avital

Ben je op zoek naar een ervaren en flexibele partner voor jouw opleveringsschoonmaak? Neem dan contact met ons op! Wij bezoeken de desbetreffende locatie om alle wensen en werkzaamheden in kaart te brengen. Daarnaast hebben we een landelijke dekking, dus voeren we overal in Nederland opleveringsschoonmaken uit.

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.

Informatie aanvragen