Werken bij Avital Schoonmaakbedrijf
Onze mensen zijn de basis van ons succes, kwaliteit en professionaliteit. Daarom krijgt iedere nieuwe medewerker binnen Avital een vakopleiding en de nodige begeleiding om tot een bekwaam schoonmaker/ster geschoold te worden.

Vacatures bij Avitaal schoonmaakbedrijf
Zoek je een leuke baan en lijkt werken bij Avital schoonmaakbedrijf je een uitdaging? Dan zijn wij OOK op zoek naar jou!  Bij ons staat het verbinden van mensen  centraal.

Diversiteit en exclusiviteit
Bij Avital schoonmaakbedrijf zijn meer dan 60 schoonmakers van verschillende nationaliteiten dagelijks in heel Brabant bezig om professioneel schoonmaakactiviteiten uit te voeren voor onze klanten.

We zien en waarderen de meerwaarde van deze diversiteit en exclusiviteit.
Bij ons telt niet wie je bent, wat je gelooft of waar je vandaan komt. Bij ons telt alleen je professionaliteit, klantgerichtheid en je instelling.

De kracht van diversiteit en exclusiviteit wordt versterkt door optimaal samen te werken met verschillende achtergronden, culturen, overtuigingen en uitdagingen. Dit is Avital in optima forma.

Dat maakt Avital al meer dan 20 jaar tot een zeer succesvol schoonmaakbedrijf. Het zijn onze mensen die Avital sterker hebben gemaakt en dat zullen zij blijven doen tot lengte van jaren.

Onze vacatures
Door het hele Brabant hebben wij regelmatig verschillende vacatures zowel vol- als parttime.
Herken je je in onze werkwijze en onze bedrijfsfilosofie? Vind de baan die bij je past!

Actuele vacatures

Glazenwasser/allround medewerker
Collegiale interieurverzorgsters

Reageer, je kunt altijd een open sollicitatie naar ons opsturen. 

Reactieformulier

Upload je CV