Ook als het gaat om industriële reiniging is Avital uw partner. Voor verschillende opdrachtgevers in de lichte en zware industrie verzorgen wij schoonmaakactiviteiten. Uiteraard is Avital in het bezit van een VCA-diploma. Avital is gespecialiseerd in het reinigen van installaties, verstopte leidingen en alle werkzaamheden die niet direct behoren tot de reguliere schoonmaak. Industriële reiniging luistert nauw en is heel specifiek. Daarom vinden wij goed overleg en heldere afspraken heel belangrijk.

Schoonmaakbedrijf voor industriële reiniging

Dit zijn de redenen waarom u bij Avital moeten zijn:

  • Met meer dan 20 jaar ervaring werken we met een team van zelfstandige gecertificeerde medewerkers voor veel trouwe en tevreden klanten (groot en klein) in allerlei industrieën.
  • Avital stelt hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid, veiligheid en gemotiveerde medewerkers.
  • Wij werken met vast toegewezen professionele medewerkers, waardoor u niet met personeelswisselingen te maken krijgt.
  • Onze organisatie is middelgroot waardoor we transparant en flexibel zijn.
  • 7 dagen per week/ 24 uur per zijn de medewerkers van Avital operationeel.
  • Vaste prijsafspraken zorgen niet voor verrassingen achteraf.
  • Avital houdt van het milieu en werkt daarom met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Industriële reiniging

Avital is gevestigd in Breda, maar werkt ook voor opdrachtgevers in Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Bosch, TilburgEindhoven, Hazeldonk, Oss, Oosterhout, Moerdijk en Waalwijk. Bel ons ook gerust voor andere locaties in Nederland. 

Neem contact met ons op

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul het contactformulier hiernaast in.

Voorbeelden industriële reiniging

Als schoonmaakbedrijf krijgt  Avital veel vragen omtrent COVID-19  (Coronavirus )


Wij nemen de situatie zeer serieus en treffen 
alle noodzakelijke maatregelen. Via deze link houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.In deze coronatijd is hygiëne belangrijker dan ooit. Of uw personeel nu op kantoor of thuis werkt. Juist in deze tijd wilt u een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar manieren om onze klanten te helpen.
Op dit moment is er een enorm grote vraag naar handalcoholgel. Veel leveranciers kunnen niet meer leveren. Gelukkig hebben wij voor u een ruime voorraad handalcoholgel kunnen bemachtigen. Een uiterst veilige frisse handgel met minimaal 80% alcohol in handige 250 ml. flacons met pomp; werkt langdurig, droogt snel, plakt niet en kan ook op gevoelige huid worden gebruikt.

Voor informatie over deze handgel en andere hygiënische en bacteriële beschermingsproducten voor uw veiligheid, lees verder …