Schoonmaakbedrijf Breda

Avital Schoonmaak is graag uw schoonmaakbedrijf in Breda. Wij staan bekend om onze professionele en secure aanpak. Onze slogan is niet voor niets: met zorg schoner. Uitsluitend werken wij met natuurvriendelijke, biologisch afbreekbare, duurzame producten. Wij zorgen niet alleen goed voor u, maar ook voor de omgeving en ons personeel. Samen kijken we naar wat we voor u kunnen doen. Zo sluiten onze diensten perfect aan bij uw wensen.

gevelreining

Uw schoonmaakbedrijf in Breda

Bij Schoonmaakbedrijf Avital werken we flexibel en stemmen we de contracten af op uw wensen. Wij kunnen alle vrijheid bieden wat betreft het contract en werktijden. Bij ons hoeft u geen vast contract af te sluiten. Wij controleren onze producten en diensten, om zo de standaard van Avital hoog te houden. Als schoonmaakbedrijf in Breda bieden we een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Wij kunnen u in Breda van dienst zijn met onder andere kantoor schoonmaak, opleveringsschoonmaak, glasbewassing en het reinigen van bestrating. Uw pand krijgt de uitstraling die hij verdient. Hierdoor zit u niet alleen prettiger in de ruimte maar wordt het pand ook meer waard.

Een schone werkplek

Een schone werkomgeving, een schone woonomgeving of een schone winkel: wie vindt het niet prettig? Een nette en schone omgeving zorgt niet alleen voor meer hygiëne, maar ook de productiviteit gaat ermee omhoog. U wordt niet afgeleid door viezigheid en een muffe lucht op kantoor. Avital helpt u graag om uw kantoor, wooncomplex of zorginstelling schoon te houden. Zowel het reinigen van de werkplekken, toiletten en kantine doen wij voor u. Net als de glas- en gevelreiniging aan de binnen- én buitenkant van het gebouw. Zo geniet u niet alleen zelf van een schone werkplek, maar geeft u het pand ook nog eens een representatieve uitstraling. Twee vliegen in één klap!

kantoor buiten

Onze diensten

Op ons schoonmaakbedrijf in Breda kunt u vertrouwen. Wij staan niet alleen voor ons product maar ook voor onze mensen. Het beste personeel vindt u bij Avital. Iedere schoonmaker bij ons heeft zijn of haar eigen specialisme, zodat we altijd een hoge kwaliteit schoonmaak kunnen bieden. Er wordt met professionele ogen naar uw schoonmaakklus gekeken.  Mogen wij uw schoonmaakbedrijf in Breda zijn? U kunt bij ons terecht voor onder andere interieurschoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing of gevelreiniging.

Een glazenwasser of gevelreiniging in Breda

Wij kunnen niet alleen de binnenkant van uw pand volledig schoonmaken, ook voor het schoonmaken van de buitenkant draaien wij onze hand niet om. Zo hebben wij professionele glazenwassers die uw ramen zowel binnen als buiten brandschoon krijgt. Hiervoor maken zij gebruik van ladders, telescopische glasbewassing en hoogwerkers. Zelfs de hoogste ramen kunnen wij dus schoon krijgen. Ook de gevelreiniging kunnen wij van u overnemen. Onze professionele gevelreinigers weten hoe ze moeten werken op hoogte en maken gebruik van de beste producten, zodat uw gevel binnen mum van tijd prachtig schoon is.

Specialist in het vak

De specialisten van Avital zijn ervaren in het schoonmaakvak. Daarnaast beschikken we over de juiste gereedschappen en middelen om uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Niet alle ruimtes of plekken in een pand zijn immers gemakkelijk te bereiken. Wilt u bijvoorbeeld de buitenkant van het gebouw schoonmaken? Wij nemen het graag voor u uit handen.

Hét schoonmaakbedrijf in Breda

Hoewel Avital Schoonmaak is gevestigd in Breda, zijn wij actief in heel Noord-Brabant. U kunt ons dus ook inschakelen wanneer u een schoonmaakbedrijf in Wouw, Kruisland, Oud-Gastel, Roosendaal, Tilburg en Etten-Leur zoekt. Waar u onze diensten ook nodig hebt, wij komen u graag helpen.

Neem vrijblijvend contact op

Voor een schoonmaakbedrijf in Breda bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud of interieurschoonmaak? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn we bereikbaar op 076-515 2225 of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier.

Informatie aanvragen