class="wrapper"

Om jouw vloer in een mooie en goede staat te houden is regelmatig vloeronderhoud belangrijk. Een vloer die dagelijks en periodiek goed onderhoud krijgt, is minder slijtage gevoelig en gaat veel langer mee. Dit levert je op korte en lange termijn een mooie kostenbesparing op. Of het nu gaat om een natuursteenvloer, tapijt, linoleum, pvc-vloer of een houten vloer, de medewerkers van Avital weten hoe ze deze moeten reinigen en houden uw vloer in topconditie.

Advies van de specialist

We adviseren je op het gebied van periodiek onderhoud, zodat de levensduur van jouw vloer wordt verlengd. Heb je een versleten vloer? Met verschillende methodes kunnen we die ook terugbrengen in mooie staat. Avital maakt gebruik van methodes zoals schrobben, kristalliseren, strippen, polymeren, sprayen, extraheren en we brengen nieuwe waslagen aan. We komen graag vrijblijvend bij je langs om te testen welke reiniging en onderhoud bij jou past.

Professioneel bedrijf voor vloerreiniging en vloeronderhoud

Dit zijn de redenen waarom u bij Avital moeten zijn:

  • Met meer dan 20 jaar ervaring werken we met een team van zelfstandige gecertificeerde vloerreinigers voor veel trouwe en tevreden klanten (groot en klein) in allerlei branches.
  • Avital stelt hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid, veiligheid en gemotiveerde medewerkers.
  • Wij werken met vast toegewezen professionele vloerreinigers, waardoor u niet met personeelswisselingen te maken krijgt.
  • Onze organisatie is middelgroot waardoor we transparant en flexibel zijn.
  • De medewerkers van Avital zijn 7 dagen per week/24 uur per dag beschikbaar.
  • Vaste prijsafspraken zorgen niet voor verrassingen achteraf.
  • Avital houdt van het milieu en werkt daarom met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Diensten bij Avital

Kwaliteit is voor Avital heel normaal. Wij bieden jou daarom naast vloeronderhoud ook glasbewassing, schoonmaakonderhoud, gevelreiniging, industriële reiniging en bouwschoonmaak voor jouw kantoor, winkel, zorginstelling, appartementencomplex of school.

Vloeronderhoud in Breda en omstreken

Heb je vloeren die om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt verdienen? Bij Avital is jouw klus veilig om uit handen te geven. Voor het vloeronderhoud in jouw pand zijn wij actief in in Breda en omstreken (Prinsenbeek, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Galder, Rijsbergen, Etten-Leur). Neem contact met ons op via 076-515 2225  of vul het contactformulier in via de website.

Neem contact met ons op

Heeft u een vloer die gereinigd of onderhouden moeten worden? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.

Voorbeelden vloeronderhoud

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring