class="wrapper"

Om uw vloer in mooie en goede staat te houden is regelmatig vloeronderhoud belangrijk. Een vloer die dagelijks en periodiek goed onderhoud krijgt, is minder slijtage gevoelig en gaat veel langer mee. Dit levert u op korte en lange termijn een mooie kostenbesparing op. Of het nu gaat om een natuursteenvloer, tapijt, linoleum, pvc-vloer of een houten vloer, de medewerkers van Avital weten hoe ze ‘m moeten reinigen en houden uw vloer in topconditie. Omdat we u adviseren op het gebied van periodiek onderhoud verlengt u de levensduur van uw vloer. Heeft u een versleten vloer? Met bewezen methodes kunnen we die ook terugbrengen in mooie staat. Avital maakt gebruik van verschillende methodes, zoals schrobben, kristalliseren, strippen, polymeren, sprayen, extraheren en we brengen nieuwe waslagen aan. We komen graag vrijblijvend bij u langs om te testen welke reiniging en onderhoud bij u passen.

Professioneel bedrijf voor vloerreiniging en vloeronderhoud

Dit zijn de redenen waarom u bij Avital moeten zijn:

  • Met meer dan 20 jaar ervaring werken we met een team van zelfstandige gecertificeerde vloerreinigers voor veel trouwe en tevreden klanten (groot en klein) in allerlei branches.
  • Avital stelt hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid, veiligheid en gemotiveerde medewerkers.
  • Wij werken met vast toegewezen professionele vloerreinigers, waardoor u niet met personeelswisselingen te maken krijgt.
  • Onze organisatie is middelgroot waardoor we transparant en flexibel zijn.
  • 7 dagen per week/ 24 uur per zijn de medewerkers van Avital operationeel.
  • Vaste prijsafspraken zorgen niet voor verrassingen achteraf.
  • Avital houdt van het milieu en werkt daarom met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Vloerreiniging en vloeronderhoud

Avital is gevestigd in Breda, maar werkt ook voor opdrachtgevers in Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oss, Moerdijk, Hazeldonk, Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Bel ons ook gerust voor andere locaties in Nederland. 

Neem contact met ons op

Heeft u een vloer die gereinigd of onderhouden moeten worden? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.

Voorbeelden vloeronderhoud

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring