class="wrapper"

Ben jij op zoek naar een geschikt bedrijf voor een bouwschoonmaak? Bij Avital zijn we gespecialiseerd in het schoonmaken in de bouw en hebben we hier een grote focus op gelegd naast onze reguliere werkzaamheden. Met trots mogen we zeggen dat we al voor veel gerenommeerde grote bouwondernemingen de opleveringsschoonmaak hebben mogen uitvoeren.

 

Wat is bouwschoonmaak?

Bouwschoonmaak is simpelweg de schoonmaak die plaatsvindt na dat een bouw of verbouwing is afgerond. Het verschilt veel van reguliere schoonmaak. Met een bouwschoonmaak wordt al het vuil van de bouw verwijdert, zodat het nieuwe pand klaar voor gebruik is. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn bijvoorbeeld het wassen van ramen, het stofvrij maken van ruimtes in het pand en het verwijderen van cementsluiers op tegels. Het resultaat? Een blinkend pand, zowel van binnen als van buiten!

Onze werkwijze tijdens bouwschoonmaak

Flexibiliteit en geleverde kwaliteit zijn de belangrijkste punten als het gaat om samenwerking met Avital. Dit geldt ook voor onze bouwschoonmaak. In dit werkveld komt het regelmatig voor dat deadlines worden verschoven, onderaannemers te laat klaar zijn met hun werkzaamheden en de oplevering dus later plaatsvindt. Wij zorgen er bij Avital voor dat we ons aanpassen aan de situatie en werken intensief samen met de opdrachtgever toe naar de oplevering.

Of het nu gaat om kleine kantoren of volledige distributiecentra: geen opdracht is te klein of te groot voor Avital als het gaat om bouwschoonmaak. Met jarenlange ervaring en volle tevredenheid van onze opdrachtgevers gaan wij graag nieuwe uitdagingen aan. Benieuwd? Op verzoek kunnen wij referenties aan je doorgeven.

Offerte op maat

Ben je benieuwd naar de kosten van uw bouwschoonmaak? Bij Avital ontvang je een gedetailleerde en realistische offerte van de op te leveren locatie. Als opdrachtgever krijg je hierdoor goed inzicht in de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden en kun je hier zelf eventuele aanpassingen op doen.

Bij het opstellen van onze offertes specificeren we de inzet van de machines, zodat je als opdrachtgever exact kunt zien welke kosten gemaakt worden en hierin een beslissing kunt nemen. Voor onze werkzaamheden zetten wij machines in van Tennant, de marktleider op dit gebied.

Bouwschoonmaak

Laat jouw bouwschoonmaak uitvoeren door Avital

Ben je op zoek naar een ervaren en flexibele partner voor jouw bouwschoonmaak en ben je enthousiast na het lezen van deze pagina? Neem dan contact met ons op! Wij bezoeken de desbetreffende locatie om alle wensen en werkzaamheden in kaart te brengen. Daarnaast hebben we een landelijke dekking, dus voeren we overal in Nederland bouwschoonmaken uit.

Neem contact met ons op

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Bel 076- 515 2225, mail naar info@avitalschoonmaak.nl of vul ons contactformulier in.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring