class="wrapper"

Avital Schoonmaak verzorgt uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden in Oosterhout en omgeving. U kunt onder meer bij ons terecht voor professionele interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Ons schoonmaakbedrijf staat voor meer dan 20 jaar ervaring. Onze enthousiaste medewerkers werken snel en met oog voor detail. Zij zorgen altijd voor een brandschoon eindresultaat. Tot de uitgebreide klantenkring van ons schoonmaakbedrijf behoren onder meer kantoren, tandarts- & dokterspraktijken, kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Oosterhout en omringende plaatsten.

Uw schoonmaakbedrijf uit Oosterhout

Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een vakkundige aanpak. Onze schoonmakers uit Oosterhout maken gebruikt van vaste procedures. Ook hebben wij strenge kwaliteitskeuringen en voortdurend terugkerende inspecties. Als schoonmaakbedrijf hechten wij veel waarde aan duurzaamheid: zo maken wij alleen gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Wij investeren in ons personeel en de wensen van onze klanten staan altijd centraal.

Schoonmaakbedrijf middelen

Blinkend schoon: onze uitblinkende diensten

De dag starten op een schoon kantoor, het thuiskomen in wooncomplex dat er netjes bij staat: we vinden het allemaal prettig. Allereerst is het natuurlijk hygiënisch. En wist u dat een schone werkomgeving bijdraagt aan de productiviteit? Kortom, er zijn genoeg redenen om een kantoorpand, appartementencomplex of zorginstelling netjes en schoon te houden. Avital helpt u hierbij. We nemen de schoonmaak deels of volledig uit handen. Net wat u wilt. Of het nu gaat om de buitenkant van het pand, de toiletten of de werkplekken: we verzorgen het allemaal voor u. Hieronder leest u welke diensten wij zoal aanbieden.

Professionele glazenwassers in Oosterhout

Voor de glasbewassing van uw pand bent u bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. Onze glazenwassers reinigen ramen aan zowel de binnen- als de buitenzijde van uw pand. Tot 9,5 meter maken wij gebruik van een ladder, daarboven zetten we een hoogwerker in of maken we gebruik van telescopische glasbewassing. Zo kunnen we ook op moeilijk bereikbare plekken schoonmaken.

Gevelreiniging in Oosterhout

Tevens kunt u bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor de reiniging en impregnatie van uw gevel. Onze vakmensen verwijderen onder meer de aanslag van uitlaatgassen, graffiti, gevelverf of (overblijfselen van) klimop. Wij maken hierbij gebruik van de volgende technieken: stoomreiniging, osmose, chemische reiniging (met natuurlijk afbreekbare producten) en hogedrukreiniging.

Vloeronderhoud

Ons schoonmaakbedrijf verzorgt professioneel vloeronderhoud voor verschillende soorten vloeren. Bij Avital Schoonmaak kunt u onder meer terecht voor onderhoud aan linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Wij weten precies welke behandelingswijze vereist is voor welke soort vloer.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Schoonmaakbedrijf nabij Made, Dongen en Raamsdonkveer

Natuurlijk zijn wij niet alleen actief in Breda en Oosterhout. Als schoonmaakbedrijf zijn wij actief in vrijwel heel Noord-Brabant, waaronder ook Made, Dongen, Raamsdonkveer,

Oss, Waalwijk en nog veel meer locaties. Wilt u weten waar wij allemaal actief zijn? Stuur ons dan even een berichtje.

Vraag een offerte aan

Wilt u ons schoonmaakbedrijf uit Oosterhout inschakelen? Een goede keuze. Vraag dan direct een offerte aan bij Avital Schoonmaak. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 076-515 2225 of via het contactformulier hiernaast. Wij helpen u graag verder!

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring