Schoonmaakbedrijf Oss

Avital is uw vertrouwde schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken. Avital Schoonmaak beschikt over uitgebreide schoonmaakervaring voor de zakelijke markt. Wij verzorgen interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreinigingvloeronderhoud en industriële reiniging. We verzorgen deze professionele schoonmaak in kantoren, medische praktijken, voor VVE’s en voor grote industriële ondernemingen. Met meer dan 20 jaar schoonmaakervaring in de regio Oss staan wij altijd garant voor een brandschoon resultaat.

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Oss?

Het is de professionele aanpak die ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven in Oss en omstreken. Avital Schoonmaak werkt in Oss alleen met goed opgeleide schoonmakers en volgt bij elke opdracht vaste procedures. Verder hebben wij zeer strenge kwaliteitskeuringen en regelmatige inspecties. Evaluatiegesprekken met opdrachtgevers en onze werknemers zorgen ervoor dat wij altijd met elkaar op één lijn zitten. Tevens werken wij alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Schoonmaak van uw interieur

Een nette ontvangstruimte, een opgeruimde werkplek en schoon sanitair zijn belangrijk voor de eerste indruk van bezoekers en dragen bij aan een prettig werkklimaat voor uw personeel. In de gezondheidszorg is een hygiënische omgeving zelfs van levensbelang. Als schoonmaakbedrijf houden wij uw pand keurig schoon. Wij zorgen zelf voor alle benodigde schoonmaakmiddelen en desgewenst leveren wij ook sanitaire producten.

Glasbewassing

U kunt Avital Schoonmaak inhuren voor glasbewassing aan zowel de binnen- als de buitenzijde van uw pand. Tot 9,5 meter maken wij gebruik van een ladder. Wanneer de ramen zich op grotere hoogte bevinden zetten wij een hoogwerker in. Soms is dit niet mogelijk. In dergelijke gevallen wassen wij de ramen door middel van telescopische glasbewassing met gedemineraliseerd water (osmose). U bent altijd verzekerd van een glashelder en streeploos resultaat.

Reinigen en impregneren gevel

Laat ook de gevelreiniging door Avital Schoonmaak uitvoeren. Wij verwijderen onder meer diverse soorten aanslag, graffiti, gevelverf en klimop. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken, waaronder stoomreiniging, chemische reiniging (met natuurlijk afbreekbare producten), hogedrukreiniging en osmose. Om de gevel te beschermen tegen toekomstige vervuiling kunt u ervoor kiezen om deze door ons te laten impregneren.

Onderhoud vloer

Met ons periodieke vloeronderhoud blijft uw vloer als nieuw. Avital Schoonmaak reinigt onder meer linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Wij weten precies welke behandelingswijze het beste bij uw vloer past. Naast reiniging van de vloer brengen wij eveneens beschermlagen aan op linoleum en houten vloeren. Hierdoor gaan deze vloeren extra lang mee.

Uw schoonmaakbedrijf in Oss

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf of wilt u direct een offerte aanvragen voor een schoonmaakklus in de regio Oss? Neem dan contact op met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076-515 2225 of stuur een bericht via het onderstaande contactformulier. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.