Schoonmaakbedrijf Oss

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Oss? Avital is jouw vertrouwde schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken. Avital Schoonmaak beschikt over uitgebreide schoonmaakervaring voor de zakelijke markt.

lege loods

Ook voor zakelijke klanten

Wij leveren onze schoonmaakdiensten aan diverse branches en snappen hoe belangrijk een schone en frisse omgeving is. We verzorgen al meer dan 20 jaar schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten. Bij ons schoonmaakbedrijf kun je onder meer terecht voor:

Jouw schoonmaakbedrijf in Oss

Het is de professionele aanpak die ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven in Oss en omstreken. Avital Schoonmaak werkt alleen met goed opgeleide schoonmakers en volgt bij elke opdracht vaste procedures. Verder hebben wij zeer strenge kwaliteitskeuringen en regelmatige inspecties. Evaluatiegesprekken met opdrachtgevers en onze werknemers zorgen ervoor dat wij altijd met elkaar op één lijn zitten. Tevens werken wij alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

lege loods

Kantoorschoonmaak in Oss

Niets is zo fijn als de dag starten op een schoon en fris kantoor. Het is niet alleen hygiënisch, maar het draagt ook nog eens bij aan de productiviteit. Avital helpt diverse bedrijven bij het schoon maken én het schoonhouden van hun werkomgeving. Of het nu gaat om het schoonmaken van werkplekken, het toilet of de lunchruimte: Avital neemt het graag uit handen. Ook helpen we je graag met de glasbewassing en gevelreiniging.

Bouwschoonmaak in Oss

Bij Avital zijn we specialist in bouwschoonmaak. Daarom snappen we dat het belangrijk is om flexibel te zijn. Het komt regelmatig voor dat deadlines worden verschoven, onderaannemers te laat klaar zijn met hun werkzaamheden en de oplevering dus later plaatsvindt. Wij zorgen er bij Avital voor dat we ons aanpassen aan de situatie en werken intensief samen met de opdrachtgever toe naar de oplevering.

Waarom Avital?

Avital Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaak vak. Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plekken. Daarnaast snappen we dat flexibiliteit nodig is. Wanneer je de schoonmaak door Avital laat uitvoeren, kun je rekenen op flexibiliteit en kwaliteit. Dit zijn namelijk belangrijke punten als het gaat om samenwerking met ons. Maar dit zijn niet de enige redenen waarom je bij Avital moet zijn:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers
  • Een zelfstandig team met verschillende specialisaties
  • Middelgrote organisatie, waardoor we transparant en flexibel zijn
  • Vaste prijsafspraken, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan
  • Milieubewust: we werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

Meer weten over ons bedrijf? Lees dan verder op ‘Over Avital‘.

Werken bij Avital Schoonmaak

Ben je op zoek naar schoonmaak vacatures in omgeving Oss? Kom werken bij Avital! Onze collega’s zijn de basis van ons succes, kwaliteit en professionaliteit. Daarom krijgt iedere nieuwe medewerker binnen Avital een vakopleiding en de nodige begeleiding om tot een bekwaam schoonmaker/ster geschoold te worden.

Wij schieten je graag te hulp!

Heb je vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf in Oss? Of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan eenvoudig contact op met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076-515 2225 of door het contactformulier in te vullen. Wij informeren je graag over onze schoonmaakwerkzaamheden.

Informatie aanvragen