Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Den Bosch bent u bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. Avital Schoonmaak verzorgt al meer dan 20 jaar schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten. Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u onder meer terecht voor interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Wij staan altijd garant voor een brandschoon eindresultaat. Tot de klanten van ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch behoren onder meer tandartspraktijken, dokterspraktijken, kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Den Bosch en omgeving.

Uw schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Het is onze professionele aanpak waarmee wij ons onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven in Den Bosch en omstreken. Elke schoonmaakbeurt verloopt volgens een vaste procedure. Daarnaast is het werk van onze schoonmakers onderhevig aan strenge kwaliteitskeuringen en zorgvuldige inspecties. Avital Schoonmaak werkt alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Avital Schoonmaak is expert op het gebied van interieur-schoonmaak. Een opgeruimd interieur en schoon sanitair zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw personeel en is erg belangrijk voor de eerste indruk van klanten en bezoekers. Ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch zorgt voor alle schoonmaakmiddelen en desgewenst leveren wij eveneens de benodigde sanitaire producten.

Een schone kantooromgeving

Niets is zo fijn als de dag starten op een schoon en fris kantoor. Het is niet alleen hygiënisch, maar het draagt ook nog eens bij aan uw productiviteit. Avital helpt diverse bedrijven bij het schoon maken én het schoonhouden van hun werkomgeving. Of het nu gaat om het schoonmaken van werkplekken, het toilet of de lunchruimte: Avital neemt het graag uit handen. Wilt u de buitenkant van het kantoorpand eens goed schoonmaken? Voor de meeste mensen is dit een lastige klus. Daarnaast heeft u waarschijnlijk niet de juiste apparatuur om dit op de juiste manier te doen. Avital heeft de juiste benodigdheden om de glasbewassing van uw pand te verzorgen. Zowel aan de binnen- als de buitenkant van het pand.

Professionele glasbewassing

Onze glazenwassers verzorgen glasbewassing aan zowel de binnen- als de buitenzijde van uw gebouw. Voor de glasbewassing aan de buitenzijde maken wij gebruik van een ladder en wassen wij de ramen met de hand. Wanneer de ramen zich op een hoogte van meer dan 10 meter bevinden, zetten we een hoogwerker in of maken we gebruik van telescopische glasbewassing.

Expert in het vak

Bij Avital Schoonmaak kunt u ook terecht voor professionele reiniging van uw gevel. Wij verwijderen onder meer aanslag van uitlaatgassen, graffiti, gevelverf of (restanten van) klimop. Voor de reiniging maken wij onder meer gebruik van osmose, stoomreiniging, chemische reiniging (alleen met natuurlijk afbreekbare producten) en hogedrukreiniging. Wij zijn ook uw aangewezen schoonmaakbedrijf voor onderhoud aan linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Voor elke vloer bieden wij de juiste behandelingswijze. Door uw vloer regelmatig te onderhouden, blijft deze in topconditie.

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076-515 2225 of door het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij informeren u graag over onze schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven in Den Bosch en omstreken.

Als schoonmaakbedrijf krijgt  Avital veel vragen omtrent COVID-19  (Coronavirus )


Wij nemen de situatie zeer serieus en treffen 
alle noodzakelijke maatregelen. Via deze link houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.In deze coronatijd is hygiëne belangrijker dan ooit. Of uw personeel nu op kantoor of thuis werkt. Juist in deze tijd wilt u een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar manieren om onze klanten te helpen.
Op dit moment is er een enorm grote vraag naar handalcoholgel. Veel leveranciers kunnen niet meer leveren. Gelukkig hebben wij voor u een ruime voorraad handalcoholgel kunnen bemachtigen. Een uiterst veilige frisse handgel met minimaal 80% alcohol in handige 250 ml. flacons met pomp; werkt langdurig, droogt snel, plakt niet en kan ook op gevoelige huid worden gebruikt.

Voor informatie over deze handgel en andere hygiënische en bacteriële beschermingsproducten voor uw veiligheid, lees verder …