class="wrapper"

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Waalwijk bent u bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. Avital Schoonmaak verzorgt al meer dan 20 jaar schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten. Bij ons schoonmaakbedrijf in Waalwijk kunt u onder meer terecht voor interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Wij staan altijd garant voor een brandschoon eindresultaat. Tot de klanten van ons schoonmaakbedrijf behoren onder meer tandartspraktijken, dokterspraktijken, kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Waalwijk en omgeving.

Professioneel schoonmaakbedrijf in Waalwijk

Het is onze professionele aanpak waarmee wij ons onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven in Waalwijk en omstreken. Elke schoonmaakbeurt verloopt volgens een vaste procedure. Daarnaast is het werk van onze schoonmakers onderhevig aan strenge kwaliteitskeuringen en zorgvuldige inspecties. Avital Schoonmaak werkt alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Expert in interieurschoonmaak

Avital Schoonmaak is expert op het gebied van interieurschoonmaak. Een opgeruimd interieur en schoon sanitair zorgt voor een prettige werkomgeving voor uw personeel en is erg belangrijk voor de eerste indruk van klanten en bezoekers. Ons schoonmaakbedrijf in Waalwijk zorgt voor alle schoonmaakmiddelen en desgewenst leveren wij eveneens de benodigde sanitaire producten.

Professionele gevelreiniging en glazenwasser in Waalwijk

U kunt ons schoonmaakbedrijf in Waalwijk ook inschakelen voor de reiniging van uw gevel. Onze professionals gaan aan de slag met het verwijderen van uitlaatgassen, gevelverf, graffiti, of eventuele overblijfselen van klimop. Zo zorgen wij ervoor dat uw gevel er binnen mum van tijd weer spik en span uit ziet.

Naast een professionele gevelreiniging, hebben wij ook professionele glazenwassers in dienst. Zij kunnen uw glazen zowel binnen als buiten brandschoon krijgen. Onze glazenwassers maken gebruik van ladders, of van hoogwerkers en telescopische glasbewassing wanneer de ramen hoger dan 10 meter zijn. Geen raam is voor ons te hoog!

Glazen wassen tips

Uiteenlopende schoonmaakdiensten

Onze glazenwassers verzorgen glasbewassing aan zowel de binnen- als de buitenzijde van uw gebouw. Voor de glasbewassing aan de buitenzijde maken wij gebruik van een ladder en wassen wij de ramen met de hand. Wanneer de ramen zich op een hoogte van meer dan 10 meter bevinden, zetten we een hoogwerker in of maken we gebruik van telescopische glasbewassing. Bij Avital Schoonmaak kunt u ook terecht voor professionele reiniging van uw gevel. Wij verwijderen onder meer aanslag van uitlaatgassen, graffiti, gevelverf of (restanten van) klimop. Voor de reiniging maken wij onder meer gebruik van osmose, stoomreiniging, chemische reiniging (alleen met natuurlijk afbreekbare producten) en hogedrukreiniging. Wij zijn ook uw aangewezen schoonmaakbedrijf in Waalwijk voor onderhoud aan linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Voor elke vloer bieden wij de juiste behandelingswijze. Door uw vloer regelmatig te onderhouden, blijft deze in topconditie.

Lees hier al onze blogs!

Uw schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel en Drunen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Kaatsheuvel, Drunen, Waalwijk, Roosendaal, of Oss? Dan kunt u bij Avital Schoonmaak terecht. Wij zijn gevestigd in Breda, maar onze schoonmakers zijn werkzaam door heel Noord-Brabant. Wij komen u dan ook graag helpen met alle schoonmaakklussen waar u mee zit. 

We helpen u graag!

Heeft u vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf in Waalwijk? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076-515 2225 of door ons contactformulier in te vullen. Wij informeren u graag over onze schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven in Waalwijk en omstreken.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring