class="wrapper"

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hazeldonk? Avital beschikt over meer dan 20 jaar schoonmaakervaring voor de zakelijke markt. Onze enthousiaste en goed opgeleide werknemers leveren altijd een brandschoon resultaat. Bij ons schoonmaakbedrijf kunt u terecht voor professionele interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Wij verzorgen onder meer schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, tandarts- & dokterspraktijken, kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Hazeldonk en omgeving. Avital staat voor kwaliteit en doet hieraan geen concessies.

Topkwaliteit schoonmaakbedrijf Hazeldonk

Avital onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven in Hazeldonk en omgeving door een zeer professionele aanpak. Wij maken gebruik van vaste procedures, strenge kwaliteitskeuringen en zorgvuldige inspecties. Bij Avital Schoonmaak speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Zo werken wij alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Als schoonmaakbedrijf investeren wij in ons personeel en we houden rekening met uw wensen.

Interieurschoonmaak Hazeldonk

Een keurig opgeruimd interieur en schoon sanitair geeft niet alleen een goede indruk aan bezoekers, maar draagt ook bij aan een prettige werkomgeving. In de gezondheidszorg is een schoon interieur zelfs van levensbelang. Als professioneel schoonmaakbedrijf weten wij precies hoe wij uw gebouw keurig schoon moeten houden. Avital Schoonmaak zorgt voor alle benodigde schoonmaakmiddelen en desgewenst leveren wij eveneens sanitaire producten als dispensers, zeep, toiletpapier en handdoekjes.

Glasbewassing binnen en buiten

Avital Schoonmaak verzorgt glasbewassing aan de binnen- en buitenzijde van uw pand. Voor buitenramen tot 9,5 meter hoogte maken wij gebruik van een ladder en wordt alles met de hand gewassen. Bij ramen boven de 10 meter zetten we een hoogwerker in. Wanneer dit niet mogelijk is maken we gebruik van telescopische glasbewassing met gedemineraliseerd water (osmose). Doordat er geen zout in het water zit, geeft osmose een streeploos resultaat.

Gevelreiniging

Bij gevelreiniging verwijderen wij diverse soorten vervuiling van de gevel. Denk hierbij aan aanslag van uitlaatgassen, graffiti, gevelverf of (restanten van) klimop. Voor elk type gevel en elk soort vervuiling hebben wij een aanpak op maat. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt onder meer gevelreiniging door middel van osmose, stoomreiniging, chemische reiniging (met natuurlijk afbreekbare producten) en hogedrukreiniging. Avital kan de gevel ook voor u impregneren.

Vloeronderhoud

Avital verzorgt periodiek vloeronderhoud waarmee u uw vloer in topconditie blijft. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloer. Wij onderhouden onder meer linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Voor elk soort vloer en materiaal heeft ons schoonmaakbedrijf een specifieke behandelingswijze. Op linoleum en houten vloeren kunnen wij eveneens beschermingslagen aanbrengen.

Schoonmaakbedrijf Hazeldonk: uw schoonmaakexpert

Voor meer informatie over onze schoonmaakwerkzaamheden of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met Avital Schoonmaak. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden die ons schoonmaakbedrijf biedt voor bedrijven in Hazeldonk en omgeving. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 076-515 2225 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring