class="wrapper"

Avital schoonmaak is graag uw schoonmaakbedrijf in Tilburg. Als schoonmaakbedrijf zijn wij in Tilburg onder andere actief voor Agristo. Wij staan bekend om onze professionele en secure aanpak. Onze slogan is niet voor niets: met zorg schoner. Uitsluitend werken wij met natuurvriendelijke, biologisch afbreekbare, duurzame producten. Wij zorgen niet alleen goed voor u, maar ook voor de omgeving en ons personeel. Samen kijken we naar wat we voor u kunnen doen. Zo sluiten onze diensten perfect aan bij uw wensen.

Een frisse werkomgeving

Wanneer u ‘s ochtends op kantoor komt is het heerlijk om in een frisse omgeving te beginnen. Het is niet alleen prettig, maar ook nog eens hygiënisch. Daarnaast heeft u in een schone werkomgeving minder last van afleiding om u heen. Maakt u gebruik van onze schoonmaakdiensten? Dan zijn vieze ramen, onfrisse toiletten verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt bijgehouden. Is het tijd voor een grote schoonmaak of gaat u verhuizen en wilt u de boel schoon achterlaten? Ook daarmee helpen we u graag. Hetzelfde geldt voor schoonmaakwerkzaamheden op lastig bereikbare plekken. We hebben de juiste benodigdheden om dit op een verantwoorde manier aan te pakken. Uiteindelijk hebben we hierbij maar één doel: u ontzorgen.

Ramen zemen trekker

Een schoonmaakbedrijf in Tilburg voor gevelreiniging, glasbewassing en meer

Bij Schoonmaakbedrijf Avital werken we flexibel en stemmen we de contracten af op uw wensen. Wij kunnen alle vrijheid bieden wat betreft het contract en werktijden. Bij ons hoeft u geen vast contract af te sluiten. Wij controleren onze producten en diensten, om zo de standaard van Avital hoog te houden. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg bieden we een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Wij kunnen u in Tilburg van dienst zijn met onder andere interieurschoonmaak, opleveringsschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en het reinigen van bestrating. Maar ook voor gevelreiniging en vloeronderhoud kunt u bij ons terecht. Uw pand krijgt de uitstraling die hij verdient. Hierdoor zit u niet alleen prettiger in de ruimte maar wordt het pand ook meer waard.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Een betrouwbare partner

Op Avital kunt u vertrouwen. Wij staan niet alleen voor ons product maar ook voor onze mensen. Het beste personeel vindt u bij Avital. Iedere schoonmaker bij ons heeft zijn of haar eigen specialisme, zodat we altijd een hoge kwaliteit schoonmaak kunnen bieden. Er wordt met professionele ogen naar uw schoonmaakklus gekeken. Mogen wij uw schoonmaakbedrijf in Tilburg zijn?

We helpen u graag verder

Heeft u interesse in onze diensten en bent u benieuwd wat voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Dit doet u eenvoudig via het contactformulier hiernaast. Liever telefonisch contact? Bel ons op 076-515 2225 Wij horen graag hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring