Avital schoonmaak is graag uw schoonmaakbedrijf in Roosendaal. Wij staan bekend om onze professionele en secure aanpak. Onze slogan is niet voor niets: met zorg schoner. Uitsluitend werken wij met natuurvriendelijke, biologisch afbreekbare, duurzame producten. Wij zorgen niet alleen goed voor u, maar ook voor de omgeving en ons personeel. Samen kijken we naar wat we voor u kunnen doen. Zo sluiten onze diensten perfect aan bij uw wensen.

Uw schoonmaakbedrijf in Roosendaal

Bij Schoonmaakbedrijf Avital werken we flexibel en stemmen we de contracten af op uw wensen. Wij kunnen alle vrijheid bieden wat betreft het contract en werktijden. Bij ons hoeft u geen vast contract af te sluiten. Wij controleren onze producten en diensten, om zo de standaard van Avital hoog te houden. Als schoonmaakbedrijf in Roosendaal bieden we een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Wij kunnen u in Roosendaal van dienst zijn met onder andere kantoor schoonmaak, opleveringsschoonmaak, glasbewassing en het reinigen van bestrating. Uw pand krijgt de uitstraling die hij verdient. Hierdoor zit u niet alleen prettiger in de ruimte maar wordt het pand ook meer waard.

Een schone werkplek

Een schone werkomgeving, een schone woonomgeving of een schone winkel: wie vindt het niet prettig? Een nette en schone omgeving zorgt niet alleen voor meer hygiëne, maar ook de productiviteit gaat ermee omhoog. U wordt niet afgeleid door viezigheid en een muffe lucht op kantoor. Avital helpt u graag om uw kantoor, wooncomplex of zorginstelling schoon te houden. Zowel het reinigen van de werkplekken, toiletten en kantine doen wij voor u. Net als de glas- en gevelreiniging aan de binnen- én buitenkant van het gebouw. Zo geniet u niet alleen zelf van een schone werkplek, maar geeft u het pand ook nog eens een representatieve uitstraling. Twee vliegen in één klap!

Onze diensten

Op ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal kunt u vertrouwen. Wij staan niet alleen voor ons product maar ook voor onze mensen. Het beste personeel vindt u bij Avital. Iedere schoonmaker bij ons heeft zijn of haar eigen specialisme, zodat we altijd een hoge kwaliteit schoonmaak kunnen bieden. Er wordt met professionele ogen naar uw schoonmaakklus gekeken.  Mogen wij uw schoonmaakbedrijf in Roosendaal zijn? U kunt bij ons terecht voor o.a. interieurschoonmaak, vloeronderhoud, glasbewassing of gevelreiniging. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van uw pand.

Specialist in het vak

De specialisten van Avital zijn ervaren in het schoonmaakvak. Daarnaast beschikken we over de juiste gereedschappen en middelen om uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Niet alle ruimtes of plekken in een pand zijn immers gemakkelijk te bereiken. Wilt u bijvoorbeeld de buitenkant van het gebouw schoonmaken? Wij nemen het graag voor u uit handen.

Neem vrijblijvend contact op

Voor een schoonmaakbedrijf in Roosendaal bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud of interieurschoonmaak? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag verder. Telefonisch zijn we bereikbaar op 076-515 2225 of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier.

Als schoonmaakbedrijf krijgt  Avital veel vragen omtrent COVID-19  (Coronavirus )


Wij nemen de situatie zeer serieus en treffen 
alle noodzakelijke maatregelen. Via deze link houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.In deze coronatijd is hygiëne belangrijker dan ooit. Of uw personeel nu op kantoor of thuis werkt. Juist in deze tijd wilt u een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar manieren om onze klanten te helpen.
Op dit moment is er een enorm grote vraag naar handalcoholgel. Veel leveranciers kunnen niet meer leveren. Gelukkig hebben wij voor u een ruime voorraad handalcoholgel kunnen bemachtigen. Een uiterst veilige frisse handgel met minimaal 80% alcohol in handige 250 ml. flacons met pomp; werkt langdurig, droogt snel, plakt niet en kan ook op gevoelige huid worden gebruikt.

Voor informatie over deze handgel en andere hygiënische en bacteriële beschermingsproducten voor uw veiligheid, lees verder …