Schoonmaakbedrijf Roosendaal

Avital Schoonmaak is jouw schoonmaakbedrijf in Roosendaal. Met een professionele en secure aanpak helpen we je graag verder met jouw schoonmaakuitdagingen.

lege loods

Milieuvriendelijk

  • We werken met natuurvriendelijke, biologisch afbreekbare en duurzame producten. We zorgen goed voor de omgeving waarin we werken en voor ons personeel. Wanneer we voor jouw bedrijf aan de slag gaan kijken we samen naar je wensen en sluiten we onze diensten hier perfect op aan.

     

Jouw schoonmaakbedrijf in Roosendaal

Bij Schoonmaakbedrijf Avital werken we flexibel en stemmen we de contracten af op jouw wensen. Wij kunnen alle vrijheid bieden wat betreft het contract en werktijden. Bij ons hoef je geen vast contract af te sluiten. Wij controleren onze producten en diensten, om zo de standaard van Avital hoog te houden. Als schoonmaakbedrijf in Roosendaal bieden we een breed pakket aan schoonmaakdiensten. Wij helpen je als schoonmaakbedrijf in Roosendaal graag met de volgende diensten:

lege loods

Een schone werkplek

Een schone werkomgeving, een schone woonomgeving of een schone winkel: wie vindt het niet prettig? Een nette en schone omgeving zorgt niet alleen voor meer hygiëne, maar ook de productiviteit gaat ermee omhoog. Je wordt niet afgeleid door viezigheid en een muffe lucht op kantoor. Avital helpt je  graag om jouw kantoor, wooncomplex of zorginstelling schoon te houden. Als schoonmaakbedrijf in Roosendaal helpt Avital je graag om jouw kantoor, wooncomplex of zorginstelling schoon te houden. Zowel het reinigen van de werkplekken, toiletten en kantine doen wij voor je. Net als de glas- en gevelreiniging aan de binnen- én buitenkant van het gebouw. Zo geniet je niet alleen zelf van een schone werkplek, maar geef je het pand ook nog eens een representatieve uitstraling en mooie uitstraling. Twee vliegen in één klap!

Onze schoonmakers

Je kunt vertrouwen op ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal. En dat vertrouwen hebben we mede te danken aan onze ervaren schoonmakers. Iedere schoonmaker bij Avital heeft zijn of haar eigen specialisme, zodat we altijd een hoge kwaliteit schoonmaak kunnen bieden. Iedere nieuwe medewerker binnen Avital krijgt een vakopleiding en de nodige begeleiding om tot een ervaren schoonmaker/ster geschoold te worden. Dit zorgt ervoor dat onze uitdagende vacatures opgevuld worden door het beste talent en dat er met professionele ogen naar jouw schoonmaakklus gekeken wordt.

Een glazenwasser of gevelreiniging in Roosendaal

Wij kunnen niet alleen de binnenkant van jouw pand volledig schoonmaken, ook voor het schoonmaken van de buitenkant ramen en gevels draaien wij onze hand niet om. Zo hebben wij professionele glazenwassers die de ramen zowel binnen als buiten brandschoon krijgen. Hiervoor maken zij gebruik van ladders, telescopische glasbewassing en hoogwerkers. Zelfs de hoogste ramen kunnen wij dus schoon krijgen. Ook de gevelreiniging kunnen wij van je overnemen. Onze professionele gevelreinigers weten hoe ze moeten werken op hoogte en maken gebruik van de beste producten, zodat jouw gevel binnen mum van tijd prachtig schoon is.

Avital neemt schoonmaak uit handen

Als schoonmaakbedrijf in Roosendaal nemen we bij Avital jouw schoonmaakwerkzaamheden uit handen voor je. Om dit zo efficiënt mogelijk te doen maken we gebruik van de juiste gereedschappen en middelen om uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden te verrichten, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Niet alle ruimtes of plekken in een pand zijn namelijk makkelijk te bereiken. Bij Avital is dit geen probleem, we nemen de schoonmaak graag voor je uit handen.

Onze locaties

Hoewel Avital Schoonmaak is gevestigd in Breda, zijn wij actief in heel Noord-Brabant. Zo zijn wij graag jouw schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar kun je ons ook inschakelen op andere locaties. Denk bijvoorbeeld aan de volgende plekken:

Dit is nog maar een greep uit de locaties waar wij als schoonmaakbedrijf actief zijn. Ben je gevestigd op een andere locatie in Nederland? Geen zorgen, wij denken graag met je mee!

Neem vrijblijvend contact op

Voor een schoonmaakbedrijf in Roosendaal bent u ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud of interieurschoonmaak? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte bij ons aan. Wij helpen je graag verder. Telefonisch zijn we bereikbaar op 076-515 2225 of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Informatie aanvragen