class="wrapper"

Avital Schoonmaak is hét schoonmaakbedrijf in de omgeving van Baarle Nassau. Wanneer u op zoek bent naar een professionele schoonmaker, kunt u dan ook altijd bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in veel verschillende soorten schoonmaak, waardoor we u altijd op ons best kunnen helpen.

Duurzaamheid is belangrijk voor Avital Schoonmaak. Wij gebruiken daarom enkel schoonmaakmiddelen die weinig impact hebben op het milieu. Naast het feit dat we biologische schoonmaakmiddelen gebruiken, houden we verder graag rekening met ons energieverbruik.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Een glazenwasser en gevelreiniging in Baarle Nassau

De schoonmakers van Avital Schoonmaak zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van gevels en ramen. Wij kunnen de moeilijkste plekken bereiken en zo aan de slag met het reinigen van uw gevel of ramen. Naast glasbewassing en gevelreiniging bieden wij nog veel meer schoonmaakdiensten aan. Denk bijvoorbeeld eens aan een professionele schoonmaak van uw kantoor, vloeronderhoud of een industriële reiniging.

Glazen wassen tips

Wij staan voor u klaar

Bij Avital Schoonmaak staat kwaliteit hoog in het vaandel. Een schone werkplek is niet alleen fijn, het is ook hygiënisch en verhoogt ook nog eens de productiviteit. Wij doen er alles aan om uw werkplek spik en span te houden en komen dan ook regelmatig controleren. Zo kunnen wij onze kwaliteit waarborgen, zodat u altijd het beste resultaat krijgt. Al onze schoonmakers hebben hun eigen specialiteit, waardoor wij altijd de beste persoon hebben voor uw klus. 

Lees hier al onze blogs!

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf, hebt u nog vragen, wilt u wat meer informatie, of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u natuurlijk gerust contact met ons opnemen. Wanneer u besluit met ons aan de slag te gaan, gaan we in gesprek en bespreken we wat u handig vind. Zo kunnen we een schema maken van wanneer onze schoonmakers langskomen en kunnen we ons aanpassen op uw wensen. 

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring