Schoonmaakbedrijf Chaam

Avital schoonmaak is graag jouw schoonmaakbedrijf in Chaam. Wij staan bekend om onze professionele en secure aanpak. Onze slogan is niet voor niets: met zorg schoner. Uitsluitend werken wij met natuurvriendelijke, biologisch afbreekbare, duurzame producten. Wij zorgen niet alleen goed voor jou, maar ook voor de omgeving en ons personeel. Samen kijken we naar wat we voor je kunnen doen. Zo sluiten onze diensten perfect aan bij jouw wensen.

gevelreining

Onze diensten in Chaam

Wij leveren onze schoonmaakdiensten aan diverse branches en snappen hoe belangrijk een schone en frisse omgeving is. We verzorgen al meer dan 20 jaar schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten. Bij ons schoonmaakbedrijf kun je onder meer terecht voor:

Wij staan altijd garant voor een brandschoon eindresultaat! D

Hét schoonmaakbedrijf nabij Chaam

Een schoon kantoor is niet alleen prettig, het draagt ook nog eens bij aan de productiviteit. Uit al verschillende onderzoeken blijkt dat een schoon kantoor werkstress verlaagt en de productiviteit verhoogt. Daarbij zorgt het natuurlijk ook voor een goede hygiëne. Wat er ook schoongemaakt moet worden: Avital neemt het graag uit handen. 

Wij van Avital weten niet alleen jouw werkruimte weer spik en span te krijgen, wij doen dit ook op een verantwoorde manier. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zijn we zuinig met energie. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een nieuwe, duurzame wereld.

kantoor buiten

Waarom Avital?

Avital Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaak vak. Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plekken. Daarnaast snappen we dat flexibiliteit nodig is. Wanneer je de schoonmaak door Avital laat uitvoeren, kun je rekenen op flexibiliteit en kwaliteit. Dit zijn namelijk belangrijke punten als het gaat om samenwerking met ons. Maar dit zijn niet de enige redenen waarom je bij Avital moet zijn:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers
  • Een zelfstandig team met verschillende specialisaties
  • Middelgrote organisatie, waardoor we transparant en flexibel zijn
  • Vaste prijsafspraken, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan
  • Milieubewust: we werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

Werken bij Avital Schoonmaak

Ben je op zoek naar schoonmaak vacatures in omgeving Chaam? Kom werken bij Avital! Onze collega’s zijn de basis van ons succes, kwaliteit en professionaliteit. Daarom krijgt iedere nieuwe medewerker binnen Avital een vakopleiding en de nodige begeleiding om tot een bekwaam schoonmaker/ster geschoold te worden.

Jouw schoonmaakbedrijf bij Chaam: Avital helpt je verder

Heb je vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf? Ben je op zoek naar wat meer informatie? Of wil je juist graag een offerte aanvragen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Avital Schoonmaak. Wij vertellen je graag alles over onze manier van schoonmaken en bespreken met plezier hoe wij je het beste kunnen helpen.

Informatie aanvragen