class="wrapper"

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Chaam en omstreken, bent u bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. Wij van Avital Schoonmaak verzorgen al meer dan 20 jaar de schoonmaak voor zakelijke klanten. Een goede service staat bij ons centraal. We zullen dan ook altijd zo snel mogelijk voor een brandschoon resultaat zorgen.

Gevelreiniging en glazenwasser in Chaam

Wij van Avital Schoonmaak zorgen altijd goed voor u, uw personeel, de werkomgeving en natuurlijk ons eigen personeel. Samen kijken we graag naar wat we voor u kunnen doen, zodat onze diensten perfect aansluiten bij uw wensen. Bij ons kunt u dan ook terecht voor vrijwel iedere schoonmaakklus. Gevelreiniging, glasbewassing, vloeronderhoud, industriële reiniging en een grondige schoonmaak van uw kantoor, wij draaien er onze hand niet voor om.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Hét schoonmaakbedrijf nabij Chaam

Een schoon kantoor is niet alleen prettig, het draagt ook nog eens bij aan uw productiviteit. Uit al verschillende onderzoeken blijkt dat een schoon kantoor werkstress verlaagt en de productiviteit verhoogt. Daarbij zorgt het natuurlijk ook voor een goede hygiëne. Wat er ook schoongemaakt moet worden: Avital neemt het u graag uit handen. 

Wij van Avital weten niet alleen uw werkruimte weer spik en span te krijgen, wij doen dit ook op een verantwoorde manier. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zijn we zuinig met energie. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan een nieuwe, duurzame wereld.

Glazen wassen tips

Experts in schoonmaak

Avital Schoonmaak staat altijd voor kwaliteit. We hanteren hoge kwaliteitsnormen en voeren dan ook regelmatig controles uit om deze normen te handhaven. Daarbij zijn onze overeenkomsten flexibel in te vullen, zodat u zeker weet dat wij als schoonmaakbedrijf nabij Chaam aan uw wensen voldoen. 

Ook betrouwbaarheid is erg belangrijk voor ons. Wij staan niet alleen achter onze producten en ons werk, maar ook zeker achter onze mensen. Bij Avital vindt u dan ook het beste personeel. Al onze schoonmakers hebben een eigen specialiteit, waardoor we altijd de perfecte persoon voor het werk hebben.

Lees hier al onze blogs!

Uw schoonmaakbedrijf bij Chaam: Avital helpt u verder

Heeft u vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf? Bent u op zoek naar wat meer informatie? Of wilt u juist graag een offerte aanvragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Avital Schoonmaak. Wij vertellen u graag alles over onze manier van schoonmaken en bespreken met plezier hoe wij u het beste kunnen helpen.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring