class="wrapper"

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom? Dan ben je bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de schoonmaakbranche en begrijpen hoe belangrijk een schone en frisse omgeving is. Onze professionele schoonmaakdiensten worden geleverd aan diverse branches, zoals zorginstellingen, kinderdagverblijven, grote industrie en bouwplaatsen in Bergen op Zoom en omgeving. Bij ons schoonmaakbedrijf kun je onder meer terecht voor:

Wij werken uitsluitend met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten en zorgen altijd voor een brandschoon eindresultaat. Bovendien zijn onze schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk en dragen we graag ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

Jouw betrouwbare partner in schoonmaak

Avital Schoonmaak onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven in Bergen op Zoom en omstreken door onze professionele aanpak en strenge kwaliteitscontroles. Bij ons verloopt elke schoonmaakbeurt volgens een vaste procedure, waarbij succes en kwaliteit gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn onze schoonmakers experts op het gebied van bouwschoonmaak, interieur-schoonmaak en glasbewassing in Bergen op Zoom. Onze klantenkring bestaat uit tevreden bedrijven uit verschillende branches, die onze flexibiliteit en betrouwbaarheid waarderen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Een schone werkomgeving voor meer productiviteit

Een opgeruimd interieur en schoon sanitair zijn niet alleen hygiënisch, maar dragen ook bij aan de productiviteit van jouw personeel en zorgen voor een goede indruk bij klanten en bezoekers. Avital helpt diverse bedrijven bij het schoonmaken én het schoonhouden van hun werkomgeving. Of het nu gaat om het schoonmaken van werkplekken, het toilet of de lunchruimte: wij nemen het graag uit handen. Bovendien hebben wij als schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom de juiste benodigdheden om de glasbewassing van elk pand te verzorgen.

Glazen wassen tips

Waarom kiezen voor Avital?

Bij Avital Schoonmaak hebben we jarenlange ervaring in het schoonmaak vak. Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plekken en beseffen dat flexibiliteit nodig is. Bij ons kun je dan ook rekenen op flexibiliteit en kwaliteit. Dit zijn namelijk belangrijke punten als het gaat om samenwerking met ons als schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom. Maar dit zijn niet de enige redenen om voor Avital te kiezen:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers
  • Een zelfstandig team met verschillende specialisaties
  • Middelgrote organisatie, waardoor we flexibel en transparant zijn
  • Milieu staat bij ons hoog in het vaandel: we werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen
  • Vaste prijsafspraken, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan

Werken bij Avital Schoonmaak

Werken bij Avital betekent dat je de kans krijgt om te werken in een dynamische en innovatieve omgeving waar we altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Bij Avital werken we met een getalenteerd team van professionals die allemaal passie hebben voor het vak. We bieden onze medewerkers dan ook de mogelijkheid om te groeien en om zich te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Daarnaast vind je bij Avital Schoonmaak een uitstekende werksfeer waarin iedereen zich thuisvoelt. 

Lees hier al onze blogs!

Ontdek Avital Schoonmaak

Heb je vragen over onze werkzaamheden of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gemakkelijk contact op met ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Bergen op Zoom! Je kunt ons bellen op 076-515 2225 of je kunt ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen. Wij informeren je graag over de schoonmaakwerkzaamheden bij Avital Schoonmaak.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring