Avital Schoonmaak verzorgt uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden in Bergen op Zoom en omgeving. U kunt onder meer bij ons terecht voor interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Ons schoonmaakbedrijf uit Bergen op Zoom staat voor meer dan 20 jaar ervaring. Onze enthousiaste medewerkers werken snel en met oog voor detail. Zij zorgen altijd voor een brandschoon eindresultaat. Tot de uitgebreide klantenkring van ons schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom behoren onder meer kantoren, tandarts- & dokterspraktijken, kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Bergen op Zoom en omringende plaatsten.

Vakkundig schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom

Wanneer u kiest voor ons schoonmaakbedrijf bent u verzekerd van een vakkundige aanpak. Onze schoonmakers maken gebruikt van vaste procedures. Ook hebben wij strenge kwaliteitskeuringen en voortdurend terugkerende inspecties. Als schoonmaakbedrijf hechten wij veel waarde aan duurzaamheid: zo maken wij alleen gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Wij investeren in ons personeel en de wensen van onze klanten staan altijd centraal.

Professionals in het vak

Laat uw interieurschoonmaak verzorgen door onze experts. Wij zorgen voor een keurig opgeruimd interieur en een brandschoon sanitair. Hiermee zorgt u niet alleen voor een prettige werkomgeving voor uw personeel, maar geeft u bezoekers en klanten eveneens een goede eerste indruk van uw bedrijf. Wij nemen onze eigen schoonmaakmiddelen mee. Desgewenst verzorgt ons schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom ook sanitaire producten als zeep, dispensers, toiletpapier en handdoekjes. Ook voor de glasbewassing van uw pand bent u bij Avital Schoonmaak aan het juiste adres. Onze glazenwassers reinigen ramen aan zowel de binnen- als de buitenzijde van uw pand. Tot 9,5 meter maken wij gebruik van een ladder, daarboven zetten we een hoogwerker in of maken we gebruik van telescopische glasbewassing.

Reiniging van de gevels

Bij ons schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom kunt u terecht voor de reiniging en impregnatie van uw gevel. Onze vakmensen verwijderen onder meer de aanslag van uitlaatgassen, graffiti, gevelverf of (overblijfselen van) klimop. Wij maken hierbij gebruik van de volgende technieken: stoomreiniging, osmose, chemische reiniging (met natuurlijk afbreekbare producten) en hogedrukreiniging. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt professioneel vloeronderhoud voor verschillende soorten vloeren. Bij Avital Schoonmaak kunt u onder meer terecht voor onderhoud aan linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Wij weten precies welke behandelingswijze vereist is voor welke soort vloer.

Uw schoonmaak-expert

Wilt u ons schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom inschakelen voor interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging of vloeronderhoud? Vraag dan direct een offerte aan bij Avital Schoonmaak. Voor vragen zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 076-515 2225 of via het contactformulier hiernaast.