De gevel van je bedrijfspand laten reinigen

Wanneer je vuil een aantal jaar ongehinderd aan de gevel van je bedrijfspand laat hechten, ontstaat er langzaam een laag vuil die de uitstraling van het pand negatief beïnvloedt. Het valt misschien niet direct op, omdat je al die tijd de kleur van het pand langzaam hebt zien veranderen, maar schijn bedriegt. Een klant die voor de eerste keer op bezoek komt zal de aangetaste gevel direct opmerken. Pas na het reinigen van de gevel zie je hoe vuil de gevel is geweest. Als je een foto voor en na de gevelreiniging zou maken, zie je het enorme verschil direct.

Gevel laten reinigen

Vuil hecht aan vuil, waardoor een vuile gevel alleen maar vuiler wordt naarmate de tijd vordert. Laat je de gevel reinigen, dan krijgt vuil het een stuk lastiger om aan de gevel te hechten. Een gevel bestaat vaak uit meerdere delen: geschilderde muren, glas, Trespa-beplating en beton zijn slechts een paar voorbeelden van materialen die je tegenkomt aan de buitenzijde van een bedrijfspand. Al deze materialen verdienen de aandacht die nog is om de gevel weer schoon te krijgen. Het schoonspuiten van beton is niet te vergelijken met het wassen van glas. Daarnaast zal een groot deel van de gevel te hoog liggen om vanaf de grond te kunnen reinigen. Daarom schakel je het beste een professioneel reinigingsbedrijf in om de gevel van jouw bedrijfspand te laten reinigen.

Wat kun je verwachten van een reinigingsbedrijf

Een professioneel reinigingsbedrijf gaat altijd voor het beste resultaat. Je mag verwachten dat het bedrijf verschillende methodes gebruikt, afhankelijk van het te reinigen materiaal en het soort vuil dat zich aan de gevel gehecht heeft. Natuurlijk is ook veiligheid en heel belangrijk, zowel de veiligheid van de reinigers en de gevel als de veiligheid van de schoonmaakmiddelen die gebruikt worden.

Vind een reinigingsbedrijf bij jouw bedrijf in de buurt

Is de gevel van jouw bedrijfspand al lang niet meer gereinigd en ondertussen behoorlijk vies? Dan regel je het beste een reinigingsbedrijf om de gevel aan te pakken. Avital reinigt gevels al meer dan twintig jaar en heeft veel trouwe en tevreden klanten in allerlei branches. Onze medewerkers zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag operationeel, zodat we altijd een geschikt moment kunnen vinden om de reinigingswerkzaamheden bij jouw bedrijf uit te voeren. Interesse, neem dan contact met ons op.

Informatie aanvragen