Gevel laten reinigen

Heeft u al eens gevelreiniging overwogen voor uw woning of bedrijf? De gevel later reinigen is een werkzaamheid die vooral bij oudere gebouwen af en toe gedaan moet worden. Door invloeden van het weer wordt de gevel van een gebouw aangetast en vuil. Door dit af en toe te reinigen blijft het gebouw in goede staat. Echter neemt deze klus wel een risico met zich mee. Wanneer je kiest voor een gevel laten reinigen wordt deze zo behandeld dat natuursteen en metselwerk poreus kan worden en meer vocht opneemt. Dat resulteert in sneller vuil worden in het vervolg en eventuele lekkages. Laat deze klus daarom altijd professioneel doen!

gevel laten reinigen

Waarom de gevel laten reinigen?

De gevel is letterlijk het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Als het ware is dit dus een visitekaartje. Echter wordt deze dagelijks blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Niet alleen weersomstandigheden zoals regen, wind en vorst, maar ook vocht en uitlaatgassen zorgen op lange termijn voor schade aan de gevel. Deze vervuiling heeft invloed op de conditie van de gevel en daarom dient deze regelmatig gereinigd te worden. Uw gevel laten reinigen is een prima manier van onderhoud aan uw woning of kantoor. Doormiddel van regelmatig onderhoud voorkomt u lekkages en reparaties aan de gevel.

Gevel laten reinigen door een professional

De gevel laten reinigen is een klusje die het beste door een professional uitgevoerd kan worden. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, en elke toepassing is schadelijk als deze onjuist wordt uitgevoerd. Een professional weet precies welke manier het beste is en hoe deze toegepast moet worden. Indirect bespaart u dus kosten op latere reparaties.

Na de reiniging is uw gevel weer in ere hersteld: prachtig en schoon. Echter wilt u natuurlijk dat deze ook zo lang mogelijk schoon blijft. Het is daarom raadzaam om achteraf uw gevel te laten impregneren. Niet alleen is de gevel dan voor een lange periode beschermd tegen vocht, vervuiling en andere invloeden van buitenaf; het zorgt er tevens voor dat de poreuze materialen een beschermlaagje krijgen en dus geen vocht en vuil kunnen opnemen.

Interesse?

Wilt u uw gevel laten reinigen door een ervaren professional? Bij Avital zijn we u met plezier van dienst. Ons personeel weet precies hoe gevels gereinigd dienen te worden en komen graag bij u langs. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een eventuele afspraak in te plannen.

Informatie aanvragen