class="wrapper"

Avital is uw vertrouwde schoonmaakbedrijf in Moerdijk en omstreken. Avital Schoonmaak beschikt over uitgebreide schoonmaakervaring voor de zakelijke markt. Wij verzorgen professionele interieurschoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. Ons schoonmaakbedrijf in Moerdijk verzorgt onder meer werkzaamheden in kantoren, medische praktijken, voor VVE’s en voor grote industriële ondernemingen. Met meer dan 20 jaar schoonmaakervaring in de regio Moerdijk staan wij altijd garant voor een brandschoon resultaat.

U zoekt een schoonmaakbedrijf in Moerdijk?

Het is de professionele aanpak die ons onderscheidt van andere schoonmaakbedrijven in Moerdijk en omstreken. Avital Schoonmaak werkt in Moerdijk alleen met goed opgeleide schoonmakers en volgt bij elke opdracht vaste procedures. Verder hebben wij zeer strenge kwaliteitskeuringen en regelmatige inspecties. Evaluatiegesprekken met opdrachtgevers en onze werknemers zorgen ervoor dat wij altijd met elkaar op één lijn zitten. Ook goed om te weten: wij werken alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten.

Schoonmaak van uw interieur

Een nette ontvangstruimte, een opgeruimde werkplek en schoon sanitair zijn belangrijk voor de eerste indruk van bezoekers. Daarnaast draagt het bij aan een prettig werkklimaat voor uw personeel. In de gezondheidszorg is een hygiënische omgeving zelfs van levensbelang. Als schoonmaakbedrijf houden wij uw pand keurig schoon. Ons schoonmaakbedrijf in Moerdijk zorgt zelf voor alle benodigde schoonmaakmiddelen en desgewenst leveren wij ook sanitaire producten.

Professionele glasbewassing

U kunt Avital Schoonmaak inhuren voor glasbewassing aan zowel de binnen- als de buitenzijde van uw pand. Tot 9,5 meter maken wij gebruik van een ladder. Wanneer de ramen zich op grotere hoogte bevinden zetten wij een hoogwerker in. Soms is dit niet mogelijk. In dergelijke gevallen wassen wij de ramen door middel van telescopische glasbewassing met gedemineraliseerd water (osmose). U bent altijd verzekerd van een glashelder en streeploos resultaat.

Reinigen en impregneren gevel

Laat ook de gevelreiniging door Avital Schoonmaak uitvoeren. Wij verwijderen onder meer diverse soorten aanslag, graffiti, gevelverf en klimop. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken, waaronder stoomreiniging, chemische reiniging (met natuurlijk afbreekbare producten), hogedrukreiniging en osmose. Om de gevel te beschermen tegen toekomstige vervuiling kunt u ervoor kiezen om deze door ons te laten impregneren.

Onderhoud vloer

Met ons periodieke vloeronderhoud blijft uw vloer als nieuw. Avital Schoonmaak reinigt onder meer linoleumvloeren, tapijt, houten vloeren en natuurstenen vloeren en tegels. Wij weten precies welke behandelingswijze het beste bij uw vloer past. Naast reiniging van de vloer brengen wij eveneens beschermlagen aan op linoleum en houten vloeren. Hierdoor gaan deze vloeren extra lang mee.

Uw schoonmaakbedrijf in Moerdijk

Voor een professioneel schoonmaakbedrijf in Moerdijk bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076-515 2225 of stuur een bericht via het contactformulier hiernaast. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring