De voordelen van glasbewassing op kantoor

Wanneer u in een kantoor werkt zult u niet veel schoonmaakwerk hoeven te verrichten. Wellicht komt u niet verder dan een doekje over uw bureau en het ophangen van een nieuwe wc-rol. Maar wie doet dan wel deze vervelende klusjes? Waarschijnlijk heeft u (of uw baas) een schoonmaakbedrijf in handen genomen die zorgt voor de hygiëne op de werkvloer. Maar er zijn ook klusjes die zij niet altijd doen.

Wie regelt de glasbewassing op kantoor?

Wie lapt nu eigenlijk de ramen? Dat is geen makkelijke klus, en zeker niet op vijf hoog! Daar hebben we gelukkig glazenwassers voor. Want ook schone ramen dragen bij aan een hygiënisch kantoor. Maar wat zijn dan precies de voordelen van zo’n glasbewassing op kantoor en waarom zijn schone ramen in de werkomgeving belangrijk?

Glasbewassing op kantoor

Visitekaartje

De ramen van uw kantoor zijn als het ware uw visitekaartje. Wanneer klanten langskomen op locatie zullen ze uw logo’s van veraf zien, en u wilt natuurlijk niet dat deze op vuile ramen afgebeeld zijn. Een schoon en goed onderhouden kantoor zorgt niet alleen voor een fijne indruk, maar ook voor meer vertrouwen. De klant ziet dat u netjes en georganiseerd bent.

Hygiëne

Deze spreekt vrijwel voor zich. Een vuil raam is natuurlijk een voorbeeld van slechte hygiëne voor de werknemers die veel tijd in de kantoorruimte spenderen. Al het stof en viezigheid wat zich verzameld op het raam wordt ingeademd. Een schone omgeving is niet alleen beter voor de gezondheid, het zorgt dat de werknemers hun werkplek onbewust beter schoonhouden en opruimen. En dat resulteert op zijn beurt in een schonere, professionelere en productievere werkomgeving! Een zeer belangrijk voordeel van glasbewassing op kantoor.

Sfeer

De sfeer op kantoor is belangrijk. Uw werknemers moeten zich op hun plek voelen. Als zij zich niet prettig voelen op uw kantoor dan zullen ze minder productief zijn en wellicht snel weer vertrekken. Een schone werkomgeving draagt bij aan een fijne sfeer. Zorg daarom altijd voor regelmatige glasbewassing op kantoor en andere schoonmaakactiviteiten.

Inspiratie

Het is een feit: we doen de meeste inspiratie op als we even diep in gedachte weg kunnen kijken. Het is niet voor niks dat we de beste ideeën en ingevingen krijgen als we zorgeloos naar buiten kunnen staren. Voor uw werknemers is dit ook het geval. Een mens moet af en toe even weg kunnen kijken en zijn hoofd leeg kunnen maken. Zorg daarom dat de ramen schoon zijn.

Lichtinval

Mooie schone ramen zorgen voor meer lichtinval. En laat dat nou één van de belangrijkste dingen zijn in een stimulerende of juist rustgevende (werk)omgeving. Veel natuurlijk licht zorgt voor betere concentratie, een gelukkiger gevoel en een lichter interieur. Glasbewassing op kantoor zorgt dat uw kantoorramen schoon zijn en veel natuurlijk licht doorlaten.

Het scheelt u een vervelende klus

En laten we niet vergeten dat het uit handen geven van glasbewassing op kantoor ervoor zorgt dat u weer een klus minder aan uw hoofd heeft. Neem contact op met Avital om de mogelijkheden voor uw kantoor te bespreken.

Informatie aanvragen