Wat zijn de voordelen van een professionele glazenwasser?

Veel kantoorpanden beschikken over grote ramen. Die van jou waarschijnlijk ook. Het daglicht heeft een positieve uitwerking op de sfeer en productiviteit op de werkvloer. Het zorgt echter ook voor extra werk, omdat de ramen regelmatig gewassen moeten worden. Wanneer je eindelijk tijd vrij hebt gemaakt om de ramen te wassen, eindig je met een paar lelijke strepen die je maar niet weg lijkt te krijgen. Het is niet alleen frustrerend, het kost ook erg veel tijd. In dat geval biedt een professionele glazenwasser uitkomst voor jouw bedrijf. Wat de voordelen van het inschakelen van een glazenwasser zijn, lees je in dit blog.

Een professionele glazenwasser neemt alle ramen mee

Het grote voordeel van een professionele glazenwasser is dat je het wassen van de ramen niet meer zelf hoeft te doen. Maar een glazenwasser moet natuurlijk ook wat extra’s kunnen bieden, anders heeft het nog weinig nut. Gelukkig kan een professionele glazenwasser een volledige service aanbieden. Zo neemt een glazenwasser alle ramen mee, ook de ramen op hoogtes en de lastig te bereiken ramen. Een glazenwasser beschikt over de juiste middelen om in iedere situatie een op te lossen. Hierdoor zijn ze ook efficiënt, wat ervoor zorgt dat je ramen in een mum van tijd weer helemaal schoon zijn.

Het beste resultaat

Het is heel prettig dat een professionele glazenwasser alle ramen weet te bereiken, maar hoe zit het met die vervelende strepen? Een professionele glazenwasser weet precies hoe de ramen schoongemaakt moeten worden om tot het beste resultaat te komen. De strepen zijn daardoor echt verleden tijd als je een professionele glazenwasser inhuurt. Je ramen zijn niet alleen altijd schoon, maar je blijft ook een hoop moeite bespaard. Laat dit extra werk uit handen nemen door een professionele glazenwasser. Wanneer de glazenwasser onderdeel is van een professioneel schoonmaakbedrijf kun je het wassen van de ramen mogelijk combineren met interieurschoonmaak.

Contractueel of eenmalige aanvraag

Een professionele glazenwasser kan op verschillende manier ingeschakeld worden. Je kunt een contractuele samenwerking aangaan waarbij de glazenwasser volgens afspraak bij je langskomt om de ramen te wassen. Hoe deze afspraak wordt vormgegeven ligt aan de mogelijkheden, beperkingen, wensen en eisen van beide partijen. Wil je dat de glazenwasser om de 4 maanden komt, of wil je de glazenwasser drie keer per jaar kunnen inzetten wanneer jij het nodig acht? Uiteraard kun je een glazenwasser ook op eenmalige basis inschakelen. Zijn je ramen op dit moment erg vies en wil je daar wat aan laten doen, maar wil je nergens aan vastzitten? Dan laat je de ramen eenmalig wassen.

Informatie aanvragen