Waarom zijn schone ramen op kantoor zo belangrijk?

Als je heel eerlijk zou moeten zijn, kan je je eigen kantoor dan schoon noemen? Ben je tevreden over de manier waarop je de werkvloer iedere ochtend aantreft, of baal je ervan dat het kantoor niet altijd goed verzorgd wordt? De meeste kantoren worden tot op zekere hoogte periodiek schoongemaakt. Er komt een schoonmaakbedrijf langs of je collega’s en jij pakken zelf de stofzuiger en dweil om de vloer weer eens op te frissen. Maar denk je hierbij ook aan het wassen van de ramen? Dit wordt vaak vergeten. Een gemiste kans vinden wij, want schone ramen zijn belangrijker dan je misschien zou denken.

Perfect visitekaartje

Een verzorgd kantoor is het perfecte visitekaartje voor bezoekers, collega’s, klanten en sollicitanten. Laat zien dat u uw eigen werkvloer belangrijk vindt en dat u een professionele instelling heeft. Ramen die regelmatig gewassen worden zien er schoner uit en blijven ook schoner. Hoe vuiler je ramen zijn, des te meer vuil blijft er aan het raam hechten. Pak het probleem dus vroeg aan en voorkom problemen die op lange termijn kunnen ontstaan door vuile ramen. Een professioneel schoonmaakbedrijf kan deze klus prima voor u uitvoeren.

Schade op lange termijn

Vuile ramen kunnen op termijn voor schade aan de ramen en kozijnen zorgen. Vuil dat blijft zitten kan gaan schuren en voor krassen gaan zorgen. Het is een snelle en relatief goedkope oplossing om uw ramen goed bij te houden. De waarde van het kantoor blijft hoog en je medewerkers zien dat je serieus met het onderhoud van het pand omgaat. Zeker wanneer de zon op de ruiten komt staan, worden vuil en afdrukken heel goed zichtbaar.

Schakel een professioneel schoonmaakbedrijf aan

Laat je jouw kantoor schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf? Bespreek de mogelijkheden om ook je ramen te laten wassen. Zij kunnen deze taak dan op zich nemen en wassen je ramen regelmatig. Zo weet je zeker dat het niet vergeten wordt, of dat je het zelf gaat uitstellen omdat je het te druk met je eigen werkzaamheden hebt. Het uitbesteden van glazenwassen is dus een simpele en effectieve manier om je kantoor schoon te houden.

Informatie aanvragen