class="wrapper"

Avital schoonmaak is graag jouw schoonmaakbedrijf in Tilburg. Als schoonmaakbedrijf zijn wij in Tilburg onder andere actief voor Agristo. Wij staan bekend om onze professionele en secure aanpak. Onze slogan is niet voor niets: met zorg schoner. Uitsluitend werken wij met natuurvriendelijke, biologisch afbreekbare, duurzame producten. Wij zorgen niet alleen goed voor jou, maar ook voor de omgeving en ons personeel. Samen kijken we naar wat we voor je kunnen doen. Zo sluiten onze diensten perfect aan bij jouw wensen.

De diensten van ons schoonmaakbedrijf in Tilburg

Wij leveren onze schoonmaakdiensten aan diverse branches en snappen hoe belangrijk een schone en frisse omgeving is. We verzorgen al meer dan 20 jaar schoonmaakwerkzaamheden voor zakelijke klanten. Bij ons schoonmaakbedrijf kun je onder meer terecht voor:

Wij staan altijd garant voor een brandschoon eindresultaat! De klantenkring van ons schoonmaakbedrijf in Tilburg bestaat uit bedrijven uit verschillende branches; medische praktijken, , kinderdagverblijven, grote industrie, VVE’s en bouwplaatsen in Tilburg en omgeving.

Ramen zemen trekker

Een frisse werkomgeving

Wanneer je ‘s ochtends op kantoor komt is het heerlijk om in een frisse omgeving te beginnen. Het is niet alleen prettig, maar ook nog eens hygiënisch. Daarnaast heb je in een schone werkomgeving minder last van afleiding. Maak je gebruik van onze schoonmaakdiensten? Dan zijn vieze ramen, onfrisse toiletten en een onrustige werkvloer verleden tijd. Wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt bijgehouden. Is het tijd voor een grote schoonmaak of ga je verhuizen en wil je de boel schoon achterlaten? Ook daarmee helpen we u graag. Hetzelfde geldt voor schoonmaakwerkzaamheden op lastig bereikbare plekken. We hebben de juiste benodigdheden om dit op een verantwoorde manier aan te pakken. Uiteindelijk hebben we hierbij maar één doel: jou ontzorgen.

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op

Waarom Avital?

Avital Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaak vak. Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plekken. Daarnaast snappen we dat flexibiliteit nodig is. Wanneer je de schoonmaak door Avital laat uitvoeren, kun je rekenen op flexibiliteit en kwaliteit. Dit zijn namelijk belangrijke punten als het gaat om samenwerking met ons. Maar dit zijn niet de enige redenen waarom je bij Avital moet zijn:

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid en gemotiveerde medewerkers
  • Een zelfstandig team met verschillende specialisaties
  • Middelgrote organisatie, waardoor we transparant en flexibel zijn
  • Vaste prijsafspraken, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan
  • Milieubewust: we werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

Werken bij Avital Schoonmaak

Ben je op zoek naar schoonmaak vacatures in omgeving Tilburg? Kom werken bij Avital! Onze collega’s zijn de basis van ons succes, kwaliteit en professionaliteit. Daarom krijgt iedere nieuwe medewerker binnen Avital een vakopleiding en de nodige begeleiding om tot een bekwaam schoonmaker/ster geschoold te worden.

Wij helpen je graag verder

Heb je vragen over de werkzaamheden van ons schoonmaakbedrijf in Tilburg? Of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan eenvoudig contact op met Avital Schoonmaak op telefoonnummer 076-515 2225 of door het contactformulier in te vullen. Wij informeren je graag over onze schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven in Tilburg en omstreken.

Transparant en flexibel
Werken volgens de hygiënerichtlijnen
20+ jaar werkervaring