class="wrapper post-2755 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-professionele-reiniging"

Kiest u voor Avitalschoonmaakbedrijf dan bent u aan het juiste adres voor alle soorten opleveringsschoonmaak! Appartementen, nieuwbouwprojecten, scholen, bedrijven, winkelpanden, distributiehallen. We hebben jarenlang ervaring in de opleveringschoonmaak van deze objecten, en nog veel meer.

De wanden, vloeren, gevels ,ramen, badkamers en keukens worden grondig schoongemaakt. Kalk wordt van de wanden en de vloeren verwijderd.
Ook verzorgen wij speciale reiniging zoals dieptereiniging van sanitair, het verwijderen van stucresten en verf, het reinigen van (betonnen) vloeren, ramen en gevel. Zo nodig verzorgen wij het afvoeren van bouwmaterialen en -puin.

Maatwerk
In samenspraak met de aannemer, projectleider of de eigenaar stellen wij een plan van aanpak op, zodat wij precies kunnen voldoen aan al uw wensen. Andere werkzaamheden die gerelateerd zijn aan de oplevering zijn natuurlijk ook bespreekbaar.
Een opleveringsschoonmaak kan uitgevoerd worden voordat een ruimte of gebouw opgeleverd wordt aan een nieuwe eigenaar, maar ook daarna. Zo kunt u bijvoorbeeld de ruimte schoon laten maken voor een bezichtiging wanneer de ruimte verkocht of verhuurd wordt.

Avital zichtbaar schoner
Avital Schoonmaakbedrijf is al jaren gespecialiseerd in professionele schoonmaak na verbouwingen en verhuizingen en bij de oplevering van verschillende nieuwbouwprojecten. Hierdoor hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd met onder andere verschillende woningcorporaties, makelaars, particulieren, aannemers, bouwbedrijven, enz.
Met meer dan 20 jaar ervaring werken we met een team van zelfstandige, gecertificeerde reinigers voor veel trouwe en tevreden klanten (groot en klein) in verschillende branches.

Waarom zou u kiezen voor Avital?

  • Onze organisatie is middelgroot waardoor we transparant en flexibel zijn.
  • Wij werken met vaste toegewezen professionele schoonmakers; zo wordt u niet steeds met personeelswisselingen geconfronteerd.
  • Avital stelt hoge eisen op het gebied van hygiëne, betrouwbaarheid, veiligheid en gemotiveerde medewerkers.
  • 7 dagen per week/ 24 uur per dag zijn de medewerkers van Avital voor u beschikbaar.
  • De vaste prijsafspraken zorgen niet voor verrassingen achteraf.

Kiest u voor Avital dan kiest u voor hoge kwaliteit en uitstekende service!

Wilt u dat wij ook bij u langs komen? Neem dan nu contact met ons op!

Wij zijn actief in de omstreken van Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom, Den Bosch, TilburgEindhoven, Hazeldonk, Oss en Waalwijk.

Categorieën: Professionele reiniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *