Ramen wassen op hoogte: hoe pak je het aan?

Uiteraard moeten ook de ramen die op grote hoogte geplaatst zijn, af en toe wel eens gewassen worden. Het ramen wassen is een klusje dat standaard al enige handigheid vraagt, maar bij ramen op grote hoogte is deze klus extra lastig. Gaat u zelf de uitdaging aan of laat u dit liever doen? Als u in Breda of wijde omgeving woont, kunt u hier altijd Avital voor benaderen.

Avital is een bekende naam in Breda en omgeving.We zijn specialist op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging in Breda. We hebben diverse opdrachtgevers in deze regio waarvoor we de professionele schoonmaak verzorgen. Ook het ramen wassen valt onder onze dienstverlening. Veel mensen maken dan ook dankbaar gebruik van dit aanbod omdat ze het zelf niet zien zitten om op een ladder te balanceren met een spons of zeem in de hand.

Ramen laten lappen op grote hoogte

Voor veel mensen is het lappen van ramen zeker niet het favoriete klusje. Uiteraard is dit af en toe wel nodig, want ramen kunnen behoorlijk vies worden. Als de ramen op een eenvoudige manier te bereiken zijn, willen veel mensen nog wel over hun tegenwerpingen heen stappen en de spons ter hand nemen. Als de ramen minder goed te bereiken zijn wordt het een ander verhaal. Dan wordt er vaker gekozen voor de veiligere en makkelijkere optie: het ramen laten lappen op grote hoogte.

Avital voor stralende ramen en kozijnen op grote hoogte

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Breda voor het reinigen van uw ramen op grote hoogte? Onze glazenwassers uit Breda en omgeving zorgen voor een streeploze en stralende uitstraling van de ramen en nemen uiteraard ook de kozijnen voor u mee.

De werkwijze die we hanteren hangt uiteraard af van de situatie. Op het moment dat we goed bij de ramen kunnen, zullen we kiezen voor de traditionele wijze van het lappen van de ramen waarbij we gebruik maken van een ladder, een inwasser, een trekker en een spons. Voor de minder goed bereikbare ramen gebruiken we een hoogwerker of een telescoopsteel. Door het gebruik van gedemineraliseerd water (osmose) zorgen onze professionele medewerkers voor een streeploos resultaat. Het lappen van ramen is immers een klusje dat wat handigheid vraagt om een perfecte uitstraling te realiseren.

Persoonlijk advies over glasbewassing

Avital werkt al meer dan 20 jaar met een team van zelfstandig gecertificeerde glazenwassers tot grote tevredenheid van onze opdrachtgevers. Heeft u interesse om één van deze opdrachtgevers te worden of kunnen wij u helpen met persoonlijk advies over glasbewassing in Breda? Neem dan gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen