Waarom een vaste schoonmaakdienst inschakelen?

Avital is een flexibel schoonmaakbedrijf dat je kunt inzetten voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen. Inmiddels hebben we klanten in heel Noord-Brabant geholpen met hun schoonmaakwerk. Het inschakelen van een vaste schoonmaakdienst is dan ook zo gek nog niet. Maar wanneer wordt het eigenlijk tijd om hier eens serieus over na te denken? In dit nieuwe blog vertellen wij jou meer over het inschakelen van een vaste schoonmaakdienst.

Weet waar je aan toe bent

Als je gebruikmaakt van onze vaste en professionele schoonmaakdiensten weet je precies waar je aan toe bent. Aan de hand van een schoonmaakplan op maat, weet je precies wat er in die bepaalde week of maat wordt gedaan. Dit is zowel praktisch voor jou als ondernemer als voor onze schoonmakers. Wanneer er iets niet is gedaan kun je dit aangeven en nemen we dit mee in onze planning. Wát we precies voor jou schoonmaken, bepaal jij zelf. Zo kunnen we een volledige kantoorschoonmaak uitvoeren, maar kun je ons ook inzetten voor periodiek schoonmaakwerk zoals ramen wassen of een gevelreiniging.

Professionele manier

Het belangrijkste aspect van een vaste schoonmaakdienst, is dat je zeker weet dat het schoonmaakwerk op een professionele manier gebeurt. Wij werken aan de hand van een schoonmaakplanning waarbij we op alle belangrijke punten in jouw kantoorruimte of bedrijf letten. Een pand of kantoorruimte onderhouden kan eigenlijk alleen wanneer op vaste tijden bepaalde plekken en ruimtes grondig worden aangepakt. Een goede schoonmaak is dan ook een frequente schoonmaak! Om de professionaliteit van onze werknemers te garanderen, krijgen zij regelmatig trainingen en speciale cursussen in het gebruik van schoonmaakmiddelen- en apparatuur.

Vertrouwd gezicht

Onze schoonmakers worden na verloop van tijd een vast en vertrouwd gezicht op de werkvloer. Wij proberen dan ook altijd om dezelfde schoonmakers bij een bepaald bedrijf te laten weten. Uiteraard kan dit niet altijd door de wisselende klussen. Een vaste schoonmaker die iedere week langskomt, schept ook een band met de rest van het personeel en vormt een vast aanspreekpunt. Ook kun je bij onze schoonmakers altijd terecht voor schoonmaaktips of adviezen. En, niet te vergeten, onze schoonmakers zijn sociaal en staan open voor een praatje. Dat is wel zo gezellig!

Wekelijks of dagelijks? Jij bepaalt!

Ook bepaal je helemaal zelf hoe je onze diensten inzet. Dit kan wekelijks, maar ook maandelijks of zelfs dagelijks (in het geval van grote bedrijven) zijn. Ook bepaal je zelf de omvang van onze schoonmaakklus. Zo kun je ervoor kiezen om wekelijks naast het sanitair ook de vloerbedekkingen, bureaus of tafels in je bedrijfspand te laten reinigen. Kortom: eigenlijk is alles mogelijk! Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons in en neem contact op. Samen met jou kijken we graag eerst even naar het werk dat we moeten uitvoeren.

 

 

Informatie aanvragen