Wat verstaan we onder een industriële schoonmaak?

Bij een industriële reiniging of industriële schoonmaak wordt het bedrijf op een zeer specialistische en grondige manier schoongemaakt. Bureaus, maar ook machines, sanitair en vloeren worden daarbij op een professionele manier schoongemaakt, waarbij we diverse apparatuur en middelen toepassen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van industriële schoonmaak? In dit blog vertellen we je graag meer over de verschillende aspecten van een industriële schoonmaak. En wie weet mogen wij binnenkort ook aan de slag voor jouw bedrijf!

Industriële reiniging: van machines tot bedrijfsruimtes

Het schoonmaakwerk in een industriële ruimte is dus erg divers. Dat betekent dat wij dan ook in verschillende bedrijfstakken actief zijn. Van fabrieksruimtes met lopende banden tot winkel- of kantoorpanden. Bij een industriële reiniging keren we letterlijk het pand op zijn kop en pakken we alle lastige plekken, hoeken en gaten mee. Daar gebruiken we niet alleen speciale apparatuur voor, zoals hogedrukreinigers en ander schoonmaakmateriaal, maar ook schoonmaakmiddel dat de apparatuur of het interieur niet aantast. Ook letten we op de milieuvriendelijkheid van ons werk: chemische middelen proberen we zo veel mogelijk te mijden!

Schoonmaakwerk de klok rond

Of je bedrijf nu vooral ’s nachts operationeel actief is of juist in de ochtenduren op volle toeren draait: onze schoonmakers kunnen flexibel ingezet worden op ieder moment van de dag. Dat betekent ook dat wij zeven dagen in de week en 24 uur per dag operationeel zijn. Dankzij de middelgrote omvang van ons schoonmaakbedrijf hebben we bovendien korte, transparante communicatielijnen om onze doeltreffende aanpak te garanderen. Ook beschikken we over de nodige certificaten zoals het VCA-diploma, waarmee we gespecialiseerd zijn in het reinigen van installaties, verstopte leidingen en werkvloeren.

Professionaliteit in de buurt

Of je nu een schoonmaakbedrijf in de buurt van Tilburg, Oosterhout, Moerdijk of Roosendaal zoekt: Avital is als schoonmaakbedrijf in de gehele regio van West- en Midden-Brabant actief. Dat betekent dat we als schoonmaakbedrijf dicht in de buurt zijn, waardoor we snel kunnen schakelen. Is er sprake van een spoedgeval? Dan zijn we, afhankelijk van de afstand, al binnen een uur of minder ter plekke.

Schakel direct onze service in

Schoonmaakwerk is een kwestie van snel kunnen schakelen. Aarzel voor jouw professionele bedrijfsreiniging dan ook niet langer en neem vandaag nog contact op met Avital. Vul het online contactformulier in, dan horen we graag hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. Gebruikelijk is het om van tevoren eerst even een kijkje te komen nemen voordat we aan de slag gaan. Zo hebben we een goed beeld bij de werkzaamheden en maken we aan de hand van die inspectie een schoonmaakplan. Wij hanteren tot slot vaste prijsafspraken, waardoor jij en je bedrijf achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Informatie aanvragen